AnalyseBitcoinEthereum

Notcoin erobrer markedet med voldsom vækst – Altcoin når rekordhøjde og overgår VeChain, Floki og flere andre.

Die Notcoin Prognose viser et stærkt start i måneden, hvor prisen på den native token NOT nåede en rekordhøjde på 0,02935 dollars. Dette resulterede i en markeds kapitalisering på over 2,3 milliarder dollars ifølge CoinMarketCap data.

Dette svarer til en stigning på 400 % fra sit laveste punkt i maj og skyder Notcoin op som den 52. største kryptovaluta i verden. Dette overstiger markeds kapitaliseringen af ​​VeChain, Floki, Injective, Fantom og Celestia.

Handelsvolumen med NOT stiger med 88 %

Notcoin, den største platform i Toncoin-netværket, er blevet den mest trendy kryptovaluta globalt i de seneste dage. Denne popularitetsstigning kom, da handel med prisfaldene blev udnyttet, og antallet af platformbrugere steg betydeligt.

Ifølge CoinMarketCap nåede handelsvolumen af tokenet i de seneste 24 timer mandag over 4,3 milliarder dollars, hvilket er det højeste volumen nogensinde registreret. Dette repræsenterer en stigning på over 88 % fra handelsvolumen dagen før.

Notcoin blev lanceret tidligere på året og har allerede tiltrukket over 35 millioner brugere globalt. Den brugervenlige Telegram-applikation gør det muligt at tjene NOT-tokenet gennem et simpelt spil.

Notcoins succes førte hurtigt til opduksten af flere efterligninger, som for eksempel Tapswap – en lignende Telegram-app med over 40 millioner brugere globalt.

Notcoin har etableret sig som en ledende kryptovaluta i TON-netværket og følger trenden med andre “disruptive” kryptovalutaer som Shiba Inu (på Ethereum), Bonk (på Solana) og Brett (på Base).

For fremtiden vil udviklingen af Notcoin-prisen i høj grad blive påvirket af ydelsen af Meme-aktiverne mandag, især efter at Roaring Kitty har afsløret besiddelsen af GameStop-aktier til flere millioner dollars.

Top  BitMEX-Mitgründer Arthur Hayes kommenterer seneste krypto-dip: "Die Kurse haben sich entwickelt, wie ich es erwartet habe"

Desuden vil markedets reaktion på Den Europæiske Centralbanks (ECB) beslutning torsdag og de amerikanske jobdata (NFP) fredag også påvirke prisudviklingen af kryptovalutaer som Notcoin.

Notcoin Pris Prognose

Prisdiagrammet viser, at NOT-tokenet efter airdroppen i maj ramte sit lavpunkt på 0,0045 dollars. Derefter kom tokenet stærkt tilbage og viste en stærkere stigning end kryptovalutaer som Bitcoin, Ethereum og Solana.

Tokenet steg fredag til en rekordhøjde på 0,02935 dollars og faldt derefter lørdag til 0,0204 dollars. I mellemtiden har det hentet sig og ligger lidt over det eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) for de sidste 50 perioder.

MACD og andre oscillators peger også opad. Derfor forventes det, at NOT-tokenet vil stige yderligere denne uge, da køberne sigter mod det psykologisk vigtige niveau på 0,030 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button