AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Ny forsinkelse i beslutningen om Ethereum ETF’er: SEC udsætter frist til 30. maj 2024

Den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har endnu en gang udskudt sin beslutning om ansøgningerne om spot Ethereum ETF’er indsendt af Hashdex og ARK 21Shares.

Ifølge oplysninger offentliggjort i nylige dokumenter tager den regulerende myndighed ekstra tid til at vurdere de potentielle konsekvenser og reguleringsmæssige bekymringer forbundet med de foreslåede Ethereum ETF’er.

“Kommissionen finder det passende at fastsætte en længere periode, inden den udsteder en ordre, der godkender eller afviser den foreslåede regelændring, så den har tilstrækkelig tid til at overveje den foreslåede regelændring og de rejste spørgsmål,” står der i dokumentet.

SEC har fastsat den 30. maj 2024 som den nye beslutningsdato for at godkende eller afvise ansøgningerne.

Bloomberg-analytikere ikke optimistiske om ETH ETF-godkendelse

Bloomberg Intelligence ETF-analytikere James Seyffart og Eric Balchunas har begge givet udtryk for deres afstemte forudsigelser om de ventende godkendelser og forventer eventuelt en vedvarende afvisning i maj.

“Vores odds for en ETH ETF-godkendelse inden maj-fristen er faldet til 35%,” udtalte Balchunas. “Jeg forstår alle årsagerne til, at de BURDE godkende det (og vi mener personligt, at de burde), men alle tegnene/kilderne, der fik os til at være optimistiske med 2,5 måneder til btc spot, er ikke til stede denne gang.”

Seyffart bekræftede udtalelsen og sagde: “Min forsigtigt optimistiske holdning til ETH ETF’er er ændret fra de seneste måneder. Vi tror nu, at disse vil blive endeligt afvist den 23. maj for denne runde.”

Analytikerne mente, at SEC’s sjældne interaktioner med Ethereum ETF-ansøgerne signalerede, at myndighedens holdning er “stik modsat” de tidligere godkendte spot Bitcoin ETF’er.

Top  Ethereum forventes at stige til 4000 USD inden for de kommende måneder: Får positiv udmelding fra Standard Chartered Bank og forbereder sig på et vigtigt upgrade.

SEC kan muligvis udskyde flere ansøgninger snart

Derudover delte Seyffart på de sociale medier, at SEC snart vil udskyde sin beslutning om andre ansøgninger.

“Vi vil sandsynligvis se mindst tre yderligere ethereum ETF-udskudelser i dag/i morgen,” sagde analysen. “VanEck, Ark/21Shares, Hashdex & Grayscale vil alle blive udskudt inden for de næste ~12 dage.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button