BitcoinFinanzen

Ny gehebelt Single Stock ETF lanceret: MSTX bringer Investorer tættere på MicroStrategy og Bitcoin-volatile, godkendelse fra SEC.

Am 15. august meddelte ETF-udstederen Defiance ETFs lanceringen af MSTX, den første gearede Single Stock ETF fra MicroStrategy. Denne udvikling følger efter godkendelse fra den amerikanske børstilsynsmyndighed SEC.

MSTX er designet til at give en daglig lang eksponering på 175 procent til MicroStrategy-aktien. Dette giver investorer bedre adgang til virksomhedens performance, som er tæt knyttet til volatiliteten af Bitcoin.

MicroStrategys Bitcoin-strategi driver ETF-interessen

MicroStrategy er et softwarefirma fra Virginia, der er kendt for sin aggressive Bitcoin-købsstrategi. Indtil andet kvartal 2024 vil virksomheden eje 226.500 BTC, hvilket gør dem til den største offentlige Bitcoin-ejer. Virksomhedens aktie er blevet en proxy for BTC og tiltrækker investorer, der søger en gearet adgang til den digitale aktiver uden at eje den direkte.

MSTX henvender sig til erfarne investorer, der aktivt administrerer deres porteføljer. Det tilbyder potentiale for betydelige gevinster ved at forstærke den daglige præstation af MicroStrategys aktie.

“På baggrund af MicroStrategys iboende højere beta i forhold til Bitcoin giver MSTX investorer en unik mulighed for at maksimere deres gearing på Bitcoin-markedet inden for rammerne af et ETF-mantel,” forklarede Sylvia Jablonski, CEO for Defiance ETFs.

Gearede ETF’er som MSTX sigter mod at multiplicere de daglige afkast af en underliggende værdi. For eksempel, hvis MicroStrategys aktie stiger med fem procent på en dag, sigter en ETF med 1,75 gange gearing mod en stigning på 8,75 procent.

Omvendt bliver gearetsatsen dog genberegnet dagligt. Denne mekanisme betyder, at afkastene over længere perioder kan variere på grund af renters rente-effekten. Derudover kan denne daglige nulstilling føre til en præstation, der adskiller sig fra investorens forventninger over tid.

Top  Super Trump (STRUMP) sprænger alle grænser: Anstieg på over 200 procent imponerer investorerne

Derfor understreger Defiance, at MSTX er bedst egnet til erfarne investorer, der fuldt ud forstår disse risici og er villige til nøje at overvåge deres investeringer.

Markedsanalytikere har tøvende hilst MSTX velkommen og anerkendt dets potentiale for et niche marked. Eric Balchunas, en ledende ETF-analytiker hos Bloomberg Intelligence, beskrev MSTX som en af de mest volatile ETF’er på markedet, med præstationsmål, der svarer til 13 gange S&P 500 ETF (SPY).

Han bemærkede også, at “Defiance Tuttle var hurtigere ude med dette produkt” og henviste til Tuttle og REX Financials (T-Rex)’s planer om at lancere en lignende ETF. Allerede i juni havde T-Rex indgivet en ansøgning til SEC for T-Rex 2X Long MSTR Daily Target ETF. Denne fond sigter mod at fordoble den daglige præstation af MicroStrategy.

Siden MicroStrategy begyndte at købe Bitcoin regelmæssigt i august 2020, har virksomhedens aktie oplevet bemærkelsesværdig vækst. Oprindeligt handlet til omkring 14 USD, steg MSTR til over 100 USD inden februar 2021, hvilket svarer til en imponerende stigning på 605 procent på kun seks måneder.

Konklusion

På handelstidspunktet den 20:00 ET efter lukketid handles MSTR til 131,93 USD. Dette repræsenterer en gevinst på 1,2 procent i de seneste 24 timer og en stigning på 92,49 procent siden årets begyndelse.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button