AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Ny Hong Kong ETF lancering spår $300 million i første dagstransaktioner

Cryptocurrency-ETF’er lanceres i Hongkong

Issuers forventer cirka 300 millioner dollars i samlede indbetalinger den første dag for de seks nye Hong Kong spot-crypto ETF’er, med en præference for Bitcoin-fonde. Hongkong har lanceret sin første række ETF’er fokuseret på kryptovalutaer, hvilket markerer potentiel konkurrence for de populære Bitcoin-produkter i USA.

Harvest Global Investments Ltd., den lokale enhed af China Asset Management, sammen med et partnerskab mellem HashKey Capital Ltd. og Bosera Asset Management (International) Co., noterede Bitcoin- og Ether-ETF’er i byen tirsdag.

Hongkong ETF’er forventes at se $300 mio. i første dags indbetalinger

I USA blev spot-Bitcoin-ETF’er fra udbydere som BlackRock Inc. og Fidelity Investments lanceret i januar og har indtil videre akkumuleret en historisk rekord på 52 milliarder dollars i aktiver. Bloomberg Intelligence’s Rebecca Sin anslår, at Bitcoin- og Ether-fonde i Hongkong kunne samle cirka 1 milliard dollars over de næste to år.

Top  Nexo Søger $3 Milliarder i Erstatning fra Bulgarien Efter Afbrydt Efterforskning, Der Påvirkede Amerikansk Børsnotering

Han Tongli, administrerende direktør for Harvest Global, mener dog, at dette estimat er for konservativt. Han argumenterer for, at finansielle produkter og tjenester i Hong Kong accepteres af investorer både i Vesten og i Østen, mens USA primært henvender sig til førstnævnte.

Potentielle kilder til disse indbetalinger inkluderer kinesisk formue parkeret i byen samt aktive krypto-børser og markedsdeltagere i Asien-Stillehavsregionen.

Mens kryptohandel er forbudt i fastlandskina, falder de nye fonde uden for programmet, der giver kinesiske investorer adgang til visse Hong Kong-ETF’er, hvilket rejser spørgsmålet om, hvorvidt programmet kunne udvides i fremtiden.

Vedtagelsen af en in-kind ETF-abonnements- og -indløsningsmekanisme sætter Hong Kong på kortsiden. Den tillader, at de underliggende aktiver byttes til fondsenheder og vice versa, i modsætning til den kontante indløsningsmodel, der bruges af amerikanske Bitcoin-fonde. Han mener, at denne in-kind tilgang forbedrer appelværdien af Hong Kongs produkter og kunne resultere i, at optagelsen af ETF’erne til sidst bliver tre gange større end US-fondene.

Hongkongs mindre finansielle sektor kan påvirke efterspørgslen

Nogle advarer dog om, at forventet efterspørgsel skal justeres med hensyn til Hongkongs mindre finansielle sektor. Mens byen allerede tillader krypto-futuresbaserede ETF’er, er deres samlede aktiver på cirka 164 millioner dollars kun en brøkdel af de 2,3 milliarder dollars, som ProShares Bitcoin Strategy ETF holder, hvilket er et derivatbaseret produkt i USA.

Til trods for potentielle udfordringer er Hongkongs lokale produkter attraktive på grund af nem adgang, især i løbet af de asiatiske handelstider. Bosera Asset Management (International)’s chef for produkter, Ethan Li, udtrykte tillid til appelværdien af ​​Hong Kong-ETF’er og nævnte virksomhedens planer om at udvide sit team og sin digital-aktive produktlinje.

Top  Den amerikanske skattemyndighed vil behandle kryptovaluta som almindelige penge og indføre skrappere rapporteringsregler

Selvom digitale aktiver har oplevet en betydelig genoplivning siden markedskollapset i 2022, er den seneste genoplivning gået i stå. Bitcoins pris ligger på cirka $63.540, cirka $10.000 under sit rekordhøje niveau i marts.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button