AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

One-Third of U.S. Voters Prioritize Political Candidates’ Stance on Crypto

En tredjedel af amerikanske vælgere prioriterer politikeres holdning til kryptovalutaer, før de træffer deres valgbeslutning. Ifølge en nylig online undersøgelse udført af Harris Poll mener 77% af respondenterne, at en amerikansk præsidentkandidat bør besidde mindst en “oplyst perspektiv” på kryptovalutaer. Undersøgelsen, der omfattede over 1.700 deltagere og blev finansieret af Grayscale, en Bitcoin ETF-udsteder, viste også, at vælgerne er delt om, hvilket politisk parti der tager føringen på digitale aktivemner.

Stigende politisk opmærksomhed omkring kryptovalutaer

Denne seneste undersøgelse bygger videre på tidligere spørgsmål, der antydede, at en voksende del af befolkningen forventer, at kryptovaluta bliver en del af deres investeringsportefølje (47%). Interessen for kryptovalutaer kan forklare den øgede politiske opmærksomhed, emnet modtager. Zach Pandl, Head of Research hos Grayscale, påpegede, at amerikanske vælgere, uanset politisk tilhørsforhold, viser øget interesse for at investere i kryptoaktiver og støtte kandidater, der er velbevandrede inden for nye teknologier.

Undersøgelsen viste desuden, at flertallet af respondenterne (98%) havde hørt om Bitcoin, hvilket indikerer dens brede genkendelse. Derudover er en betydelig del af vælgerne bekendt med Ethereums ether (ETH), hvor kun 46% angav, at de aldrig havde hørt om det.

Fed Survey finder 7% af voksne i USA bruger krypto

Antallet af voksne i USA, der rapporterer om ejerskab eller brug af kryptovalutaer, er faldet markant ifølge den seneste årlige husholdningsundersøgelse foretaget af Fed. Undersøgelsen, kendt som Survey of Household Economics and Decisionmaking (SHED), angiver, at cirka 18 millioner amerikanske voksne rapporterede om brug af kryptovalutaer i 2023, hvilket repræsenterer et fald fra tidligere år.

Top  El Salvador tilbyder internationale kryptohvaler en enestående mulighed for at donere BTC til regeringen

I løbet af de 12 måneder op til oktober 2023 rapporterede 7% af de adspurgte voksne i USA om brug af kryptovalutaer, ned fra 10% i 2022 og 12% i 2021. Disse fund fra Federal Reserve-undersøgelsen afviger markant fra Coinbases påstand om, at 52 millioner amerikanere ejer kryptovalutaer.

Derudover viste en anden undersøgelse udført af The Harris Poll i december sidste år, at cirka 73% af amerikanske vælgere mener, at amerikanske præsidentkandidater bør have en oplyst perspektiv på innovative teknologier som kunstig intelligens (AI) og kryptovaluta. En nylig rapport fra Coinbase hævdede også, at californiske vælgere, der ejer kryptovalutaer, forventes at have en betydelig indflydelse på valget i 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button