AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Opdatering om Blue-Chip Cryptocurrencies og Mulighederne for Eksplosive Gevinster i DEX-markedet

Blue chip kryptovalutaer volatile efter den seneste monetære politik fra den amerikanske centralbank

Blue chip kryptovalutaer har været volatile onsdag, efter at den amerikanske centralbank netop har udstedt sin seneste monetære politik beslutning, hvor den besluttede at fastholde renten uændret i intervallet 5,25-5,5%, samtidig med at den åbner døren for yderligere rentestigninger, hvis det skulle blive nødvendigt.

Bitcoin (BTC) var kortvarigt i stand til at bryde over niveauet på 35.000 dollars tidligere på dagen, men handles nu inden for de seneste intraday-områder, lige over 34.500 dollars.

Ether (ETH) har i mellemtiden svinget inden for en 50 dollars række enten side omkring 1.800 dollars, også inden for de seneste områder. Buller vil dog glæde sig over, at kryptovalutaen har formået at holde sig over sin 200 Dages Glidende Gennemsnit på 1.780 dollars.

Kryptomarkederne venter nu på kommentarer fra den amerikanske centralbanks formand Jerome Powell for at få mere indsigt i udsigterne for renten i USA.

Makroinvestorer satser på, at renterne vil forblive høje i nogen tid, da den amerikanske økonomi stadig klarer sig godt, hvilket gør centralbankens opgave med at bringe den amerikanske inflation bæredygtigt tilbage til det 2,0% mål sværere.

Det er derfor, amerikanske renter, på trods af at de faldt onsdag på grund af svage data om PMI-industriproduktionen i USA, stadig er rimelig tæt på de højeste niveauer i flere årtier.

Det forklarer også delvist, hvorfor aktierne er faldet i de seneste uger, selvom bekymringer om den geopolitiske udsigt også er en faktor.

Top  Tyske asset managere investerer i kryptovaluta: Union Investment og Sigavest fører an

Trods disse makrotendenser, der normalt ville være blevet anset for at være negativt for krypto, har blue-chip kryptovalutaer klaret sig godt i de seneste uger takket være optimismen omkring krypto-specifikke narrativer, der hovedsageligt drejer sig om adoption og ankomsten af en ny bull marked.

For eksempel var Bitcoin en markedsleder og steg med over 28,5% i oktober takket være optimisme omkring institutionel adoption og stigende håb om, at spot Bitcoin ETF’er snart vil blive godkendt i USA.

Disse temaer kan fortsætte med at give støtte til kryptovalutaen på kort sigt, selvom den makroøkonomiske baggrund forbliver ugunstig.

Mens udsigten for blue-chip kryptovalutaer ser god ud, vil handlende, der ønsker at opnå eksponentielle gevinster på få dage eller timer, fortsat henvende sig til det eneste marked, hvor dette er muligt – det meget illikvide shitcoin/meme coin marked.

Her er nogle af de bedst præsterende lavkapitaliseringsshitcoins på onsdag på decentraliseret udveksling (DEX) Uniswap ifølge DEXTools.

COINFi ($COIN)

En ny lanceret shitcoin ved navn COINFi ($COIN) har oplevet en kraftig stigning på over 1.000% i løbet af de sidste 24 timer med over 115.000 dollars i handelsvolumen i løbet af 24 timer ifølge DEXTools.

Kryptovalutaen havde sidst et markedsværdi på lidt under 200.000 dollars og likviditet på lidt under 260.000 dollars med næsten 250 ejere.

Tokenet har kun én sikkerhedsadvarsel i sin smart kontrakt ifølge DEXTools’ sikkerhedsrevision – det kan potentielt udstedes af udstederen, så mulige investorer bør være meget forsigtige, da det kan være et scam.

Rubic Token ($RBC)

Rubic Token ($RBC), som hævder at drive Rubic-protokollen, der leverer cross-chain og dApp-tjenester, er steget imponerende 250% i løbet af de sidste 24 timer med handelsvolumener på omkring 1,3 millioner dollars ifølge DEXTools.

Top  Crypto-ejere forventes at påvirke Californiens valg i 2024

Tokenets markedsværdi var sidst omkring 3 millioner dollars med næsten 350.000 dollars i likviditet og næsten 2.500 ejere.

Tokenet kan udstedes, hvilket er bekymrende, men det har eksisteret siden slutningen af 2022 og har endnu ikke vist sig at være et scam.

Med det sagt er det ret upopulært med en downvote rating på næsten 55% på DEXTools.

The SimpSonGoku (SIMPKU)

En lige lanceret shitcoin ved navn The SimpSonGoku (SIMPKU) er steget omkring 140% siden lanceringen tidligere på onsdag med næsten 600.000 dollars i handelsvolumener i løbet af 24 timer ifølge DEXTools.

Tokenet havde sidst en markedsværdi på lidt over 260.000 dollars, omkring 240.000 dollars i låst likviditet og næsten 200 ejere.

Dets smart kontrakt har kun én advarsel ifølge DEXTools’ sikkerhedsrevision, selvom revisionen ikke definerer hvad det er.

Kryptoalternativer at overveje

Shitcoins kan tilbyde et stort potentiale for gevinster, men kommer også med stor risiko.

Dem, der leder efter en bedre sandsynlighed for kortsigtede gevinster, kan overveje en alternativ højrisiko, højafkast investeringsstrategi ved at involvere sig i kryptoforsalg.

Dette er, når investorer køber tokens fra nystartede kryptoprojekter for at hjælpe med at finansiere deres udvikling.

Disse tokens bliver næsten altid solgt billigt, og der er en lang historie med, at presalg giver enorme eksponentielle gevinster til tidlige investorer.

Mange af disse projekter har fantastiske teams bag sig og en stor vision om at levere en revolutionerende krypto-applikation/platform.

Hvis en investor kan identificere sådanne projekter, er risiko/afkastet på deres presale-investering meget godt.

Holdet på Cryptonews bruger meget tid på at gennemgå presale-projekter for at hjælpe investorer.

Top  USA's børsregulator øget henvendelse til ansøgere omkring Bitcoin-ETFs - godkendelse på vej?

Her er en liste over de 15 bedste kryptoforsalg i 2023 ifølge projektet.

Se de 15 kryptovalutaer

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button