AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Opdatering om NFT-markedet: Ny DN404-format lanceres efter ERC-404 – se de seneste NFT-nyheder her.

I dag, den 13. februar 2024, kan vi se en række interessante nyheder inden for NFT-verdenen. En ny og opdelbar NFT-format ved navn DN404 er lige blevet lanceret som følge af det nylige ERC-404. Ligeledes har Magic Eden annonceret lanceringen af deres Ethereum-markedsplads, der vil finde sted om to uger. Desuden har Deadfellaz lanceret 10.000 Bitcoin Ordinals på Magic Eden-markedspladsen.

Når det kommer til NFT-markedsdata, ligger den aktuelle salgsvolumen på $36,917,776, en stigning på 0.19% i løbet af de seneste 24 timer. Samtidig er antallet af købere, sælgere og transaktioner steget med 5%, 1% og 7% respektivt.

De 10 bedste samlinger pr. salgsvolumen har Pandora i førersædet med $6,560,152 på trods af en nedgang på 16%. Art Blocks oplevede den største stigning i løbet af dagen med 444% til $843,870, mens Doodles havde den største nedgang på 47.47% til $855,826 ifølge CryptoSlam.

Med hensyn til lanceringen af DN404 efter ERC-404 er det værd at bemærke, at denne “hybrid token” indebærer en blanding af ERC-20 og ERC-721 standarder. Denne tilgang adskiller sig fra Pandora’s ERC-404, da DN404-holdets tilgang indebærer to separate kontrakter: en “grundlæggende” ERC-20 med en “spejling” ERC-721.

Magic Eden vil lancere deres Ethereum-markedsplads den 27. februar, hvor man vil kunne se en reduktion af gasgebyrer sammenlignet med andre protokoller som f.eks. Seaport. De første minter på lanceringen vil være Okay Dogs-samlingen i partnerskab med Okay.

DFZ Labs, skaberne af Deadfellaz, lancerer deres 10.000 Bitcoin Ordinals, kaldet Bits, på Magic Eden-markedspladsen. Det, der vil blive lanceret, er en ny uafhængig brand med fokus på “Bringing Indie Gaming to BTC”.

Top  IRS ansætter crypto-industriens topchefer til at styrke digital aktiv rapportering og håndhævelse

Det er forventet, at disse ni produkter og nyheder vil skabe stor interesse hos eksisterende og potentielle NFT-købere og samlere, samtidig med at de illustrerer det hastigt voksende potentiale og mangfoldighed inden for NFT-rummet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button