AnalyseBitcoinEthereumLitecoinRipple

Optimisme i kryptoinvesteringer stiger før de kommende amerikanske valg: Bitcoin topper indstrømningerne

Ifølge en rapport fra CoinShares oplevede krypto-investitionsprodukter en stigning i tilstrømningen og nåede sidste uge 2,2 milliarder dollars.

Rapporten angiver, at tilstrømningen primært skyldtes den voksende optimisme med hensyn til en mulig sejr til republikanerne ved de kommende amerikanske valg.

Bitcoin dominerer tilstrømningerne

Bitcoin stod frem som den klare vinder og tiltrak tilstrømninger på 2,13 milliarder dollars. Denne stigning i investeringer i BTC falder sammen med den seneste prisstigning. Dette har også ført til tilstrømninger på 12 millioner dollars i short-bitcoin-produkter.

Når man ser på den regionale midlerate, dominerede USA en tilstrømning på 2,3 milliarder dollars. I de fleste andre lande var der dog mindre tilstrømninger.

Bemærkelsesværdige tilstrømninger blev observeret i Canada (20 millioner dollars), Sverige (18 millioner dollars) og Schweiz (15 millioner dollars). Analytikere hos CoinShares mistænker, at denne ulighed kunne skyldes fortjenestehjemtagning uden for USA.

Ethereum oplevede mere beskedne tilstrømninger på 58 millioner dollars. Flere altcoins oplevede også positive investeringsstrømme, herunder Solana (2,4 millioner dollars), Litecoin (1,7 millioner dollars) og XRP (0,7 millioner dollars).

De kommende amerikanske valg giver kryptokurrencyen et løft

Rapporten tilskriver den nye optimisme inden for krypto-investeringer forventningen om en republikansk sejr ved de kommende amerikanske valg. Dette skyldes, at partiet generelt opfattes som mere kryptovenligt.

Investeringernes strøm havde mærkbare virkninger på handelsvolumen, hvor investeringsprodukter så en stigning på 30 %. I kombination med prisstigningen har disse tilstrømninger ført til, at den samlede forvaltede formue er tæt på 100 milliarder dollars.

Derudover oplevede multi-asset investeringsprodukter tilstrømninger på 5,3 millioner dollars. Dette markerede afslutningen på en 17-ugers serie af efterfølgende tilstrømninger.

Top  Bitcoin SV falder 5% som opmærksomhed skifter til Bitcoin Cloud Mining presale

Markedets tilstrømninger var markant højere denne uge end de 407 millioner dollars fra ugen før. I denne periode havde BTC kun en tilstrømning på 419 millioner dollars.

Den samlede markedsværdi for kryptomarkedet er positivt startet denne uge. På tidspunktet for skrivningen ligger handelsprisen på Bitcoin omkring 68.300 dollars, og Ethereum ligger over mærket på 2.700 dollars.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få rettidige Litecoin News og opdateringer

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button