AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Panic Among Injective Protocol Holders as INJ Price Drops Before Anticipated Token Unlock

Injective Protocol falder med 4 % – hvad betyder det?

Injective Protocol-indehavere er i panik, da INJ-prisen falder med 4 %. Kryptomarkedet forbereder sig på en forventet tokenunlock, der vil frigøre den endelige portion på 3,66 millioner tokens til en værdi af 132 millioner dollars.

Den massive tokenunlock vil resultere i en samlet udbud på 100 millioner tokens, og med en potentiel tilstrømning af en betydelig mængde udbud, er markedet risikoavers i forventning om dette. INJ prisen kæmper for at holde sig oven vande og handles i skrivende øjeblik til en markedspris på 41,75 dollars, hvilket repræsenterer en stigning på 1,8 % på 24 timer.

INJ-prisen faldt med 4 %, men så en stærk tilbageføring snart. Denne tilbageføring har dog ikke fået RSI-lederen til at overophede, skønt denne ledende indikator stadig viser en bjørnemarkeddeltagelse på 58,75. Det samme gør sig gældende for MACD, der også viser mindre bjørnemarkedsdivergens på -0,271 som tegn på kæmpende momentum.

INJ-prisanalyse afslører svaghed og sårbarhed i diagrammet her med flygtig momentum og overkøbt prisstruktur, ledende op til en kommende tokenunlock.

På den positive side viser INJ-pricegevinst en potentiel stigning på 5,11 % til et punkt på 43,50 dollars. Men risikoen for nedadgående præstationer kan presse INJ-prisen ned til 33,57 dollars, hvilket udgør en potentiel tilbagegang på -18,89 %.

Alt i alt viser INJ-prisanalysen, at INJ-prisen er vejet med en risiko: belønningsstruktur på 0,27 – en dårlig indgangspris karakteriseret ved betydelig risiko på kort sigt.

I mellemtiden har krypto-verdenen set et nyt Bitcoin cloud mining-projekt, Bitcoin Minetrix, som har haft stor succes og har indtil nu indsamlet mere end 8,22 millioner dollars. Dette projekt tilbyder en storslået Staking APY på 86 % og skaber mulighed for automatiseret staking system der kan overvåges, og opsparer belønninger.

Top  Polygon's Discord server kom tilbage efter tre timer, hvor den var blevet hacket af angribere, der målrettede projektets fællesskabskanal.

Siden 2021 Bull Run har Bitcoin-minedrift imidlertid trodset forventningerne ved at gennemgå en renæssance i netværksvækst. Bitcoin Hash Rate har nået en utrolig all-time high på 525 exahashes per sekund (EH/s). Tilsyneladende er denne vækst blevet drevet af en betydelig stigning i Marathon Digital og Riot Platforms minedrift og skubber Bitcoin-minedrift i 2023 til det mest centraliserede nogensinde.

En nærmere undersøgelse af de seneste udvindede blokke afslører, at en overbevisende 55,79 % af alle Bitcoin-blokr.

Dette øgede netværksaktivitet og den øgede centralisering af minedriftskraft afspejles tydeligt i hastigheden på mining-sværhedsgraden for Bitcoin, pr. 70.440.798.833.881 – det har aldrig været sværere for individuelle deltagere at engagere sig i givtig Bitcoin-minedrift.

Med en utrolig stigning i netværkets minedriftsvanskeligheder fremvise, har brugere behov for en platform, der kan gennemføres tillidsfulde, sikre og gennemsigtige Bitcoin-minedrift. Her kommer Bitcoin Minetrix ind i billedet.

Bitcoin Minetrix giver brugerne mulighed for at købe, satse og begynde at opbygge deres belønninger ind.

Bitcoin Minetrix har op til nu samlet mere end 8.22 millioner dollars, og med en pris på 0.0127 dollar pr. token har tidlige investorer en unik chance for at være helt i front af denne minedriftsrevolution.

Hvis du vover dig ud i krypto-verdenen, skal du altid huske, at det er en højrisiko-investering, og denne artikel er kun til informationsformål, og udgør ikke investeringsrådgivning.OperationContract.

Artiklen viser en oversigt over det aktuelle kryptomarked samt introducerer det nylige Bitcoin cloud mining-projekt og dets potentiale. Derudover analyserer den faktorer, der påvirker INJ-prisen og advarer om risikoen ved at investere i kryptovaluta.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button