AnalyseBitcoin

PEPE stieg um 110% – Swingtrader bør være opmærksomme på vigtige niveauer for støtte

Pepe [PEPE] steg markant i løbet af den seneste uge med en stigning på 110 %. Dette fik swingtradere til at overveje at vente på en genprøvning af vigtige støtteniveauer i stedet for at gå ind i FOMO-positioner på nuværende tidspunkt.

Bullisk prisbevægelse

Den 26. februar steg Pepe [PEPE] med 41 % og brød dermed igennem et vigtigt modstandsniveau. Denne modstand havde tidligere bremset op for bullerne i december. Samtidig nåede priserne højder, der ikke var set siden marts 2023.

On-Chain-metriker understøttede muligheden for, at denne meme-coin kunne stige yderligere. Dog kunne en kortvarig tilbagegang i Bitcoin [BTC] føre til, at PEPE følger efter med en tilbagegang.

Bullish overbevisning

Det viste sig, at det støtteniveau på $0,000001, som blev markeret i lyseblåt, var et område, der tidligere havde været modstand i januar. Midt i februar blev det omdannet til et støtteområde, hvorfra bullerne igangsatte en imponerende rally.

OBV formåede at bryde gennem de tidligere højder fra december, hvilket var et stærkt tegn på, at PEPE sandsynligvis ville fortsætte med at stige. Dog er der stadig risiko for en tilbagegang til støtteniveauet på $0,00000165.

Markedsstrukturen og RSI’en viser en stærk opadgående dynamik. Det næste vigtige modstandsniveau ligger på $0,00000281, hvilket er 34 % over den nuværende markedspris.

Salgspresset er ikke eskaleret markant

MVRV-kvoten har nået niveauer, som ikke er set siden maj 2023, mens den vægtede følelse også er yderst positiv. Dette indikerer glæde blandt ejerne, men det advarer også om muligheden for fortjenestetagning, der kan presse priserne ned.

Gennemsnitsalderen på mønten er steget i løbet af den seneste måned, men faldt i de seneste dage. Dette fald var moderat og indikerer ikke et højt volumen af PEPE-bevægelser.

Top  XRP-Kurs erreicht Zwei-Monats-Hoch: Das sind die Gründe hinter dem Aufschwung

Konsumalder-kennzifferen er heller ikke så høj som i slutningen af januar. Derfor er der et visst salgspress, selvom det endnu ikke har nået sit højdepunkt.

Sammenfattende kan det siges, at selvom der stadig er plads til yderligere opadgående bevægelser for PEPE, er der også risiko for en markant tilbagegang under de nuværende overophedede markedsbetingelser.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button