AltcoinsBitcoinEthereum

Polygon (MATIC) styrker positionen med Robinhood-integration: Cross-Chain-Swaps og partnerskaber i fokus!

Polygon (MATIC) Fortsætter sin Stærke Udvikling i det Andet Kvartal 2024

En Stor Milesten med Robinhood Integration

I de første måneder af det andet kvartal 2024 har Polygon (MATIC) oplevet bemærkelsesværdige fremskridt inden for blockchain-aktiviteter og partnerskaber, til trods for MATIC’s svage prisudvikling.

Partnerskab med Robinhood Wallet

En nylig meddelelse fra Polygon-teamet afslørede en betydelig udvikling: Robinhood Wallet, en kendt handelsplatform, har nu integreret Cross-Chain Swaps i Polygon-netværket. Dette partnerskab blev muliggjort gennem samarbejder med infrastrukturprotokoller som 0x Project og LI.FI, hvilket tillader brugere at foretage chain-overskridende swaps for alle understøttede tokens på disse platforme. Polygon-teamet fremhævede, at denne integration udvider kædens adgang til swap-modulet til over 23 millioner brugere af Robinhood-appen.

Robinhood har været en pioner inden for innovation i kryptohandel og var blandt de første til at liste alle Spot Bitcoin ETF’er til handel. Platformen udvidede desuden sine tjenester til europæiske markeder i december 2023 og tilbød kryptovalutaer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og Links Links til forbrugere i EU.

Positionering i NFT- og Stablecoin-Sektorer

Denne integration med Robinhood markerer en vigtig milepæl for Polygon i det andet kvartal 2024. I den foregående måned har Polygon (MATIC) etableret sig som den førende blockchain for NFT-relaterede transaktioner og styrket sin position inden for digitale værdier.

Dominans i Stablecoin-Sektoren

Seneste rapporter understøtter også Polygons dominerende placering inden for Stablecoin-sektoren med 1.9 millioner On-Chain Stablecoin-brugere. Dette overgår konkurrenter som Ethereum (ETH) og Arbitrage (ARB), som hver har 1.4 millioner Stablecoin-brugere, hvilket signalerer Polygons voksende indflydelse i kryptovaluta-økosystemet.

Top  ICF prioriterer finansiering til optimal funktionalitet af Interchain Stack i 2024-Roadmap

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button