AnalyseBitcoinDeFiEthereum

Polygon: Skalering af Ethereum-baseret løsning ser kraftig vækst – vil ATH blive nået?

Polygon stiger med over 28 procent
Polygon (MATIC), en layer-two Ethereum-baseret skaleringsløsning, har oplevet en stigning på over 28 procent i løbet af den seneste måned. Dette gør den særligt interessant for Web3-protokoller og DeFi-projekter, der har brug for sikker skalerbarhed for deres kunder.

Bullish outlook for Polygon
Den positive udvikling for Polygon ser ud til at fortsætte i de kommende måneder, da der er en øget efterspørgsel efter Ethereum (ETH) fra institutionelle investorer. Desuden viser en ugentlig rapport fra CoinShares, at krypto-investeringer har tiltrukket omkring 5,2 milliarder dollars siden begyndelsen af året, med Bitcoin som frontløber på grund af godkendelsen af BTC-spot-ETF’er i USA sidste måned.

Polygon’s journey towards ATH
Polygon har allerede påbegyndt overgangsprocessen til POL-tokenet og har været i en opadgående trend siden oktober sidste år. Prisen på MATIC har konsolideret sig mellem 72 cent og 1 dollar siden november sidste år, men har tiltrukket flere købere i løbet af denne tid. Teknisk set er MATIC-kursen brudt ud af en nedadgående tendens fra 2021, og den sigter nu mod det næste mål på omkring 1,55 dollar, som er den eneste store hindring på vejen mod at genvinde det tidligere all-time-high.

Udbuddet af cirkulerende MATIC er gradvist faldende i takt med de stigende priser, hvilket ifølge markedsundersøgelsesplatformen Santiment er et positivt tegn på grundlæggende værdi, da det tyder på, at salgspresset er aftaget.

Konkurrence og integrationer
Polygon står overfor betydelig konkurrence fra andre Ethereum-baserede skaleringsløsninger som Arbitrum (ARB) og Optimism (OP). Samtidig fungerer Polygon-netværket som en magnet for forskellige multikæde Web3-protokoller og decentraliserede finansløsninger (DeFi) med integrationer som Rex-protokollen, Uphold Inc. og Curve Finance, blandt mange andre. Polygon har opnået en TVL på over 978 millioner dollars og en markedskapitalisering på mere end 1,44 milliarder dollars i stablecoins.

Top  Bitcoin: Wird die Korrektur weitergehen oder hat der aktuelle Dip seinen Boden gefunden?

Det er bemærkelsesværdigt, at Polygon fortsat har opbygget den nødvendige infrastruktur til at tiltrække flere brugere og øge volumen og likviditet, selv under krypto-vinteren 2022/2023, hvor flere web3-relaterede virksomheder kollapsede.

Det er tydeligt, at Polygon har positioneret sig som en første-klasse Ethereum-skaleringsløsning, der tiltrækker interesse fra institutionelle investorer og et voksende antal Web3-protokoller og DeFi-løsninger. Med en stigning på over 28 procent de seneste to uger, er Polygon utvivlsomt et aktiv at holde øje med på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button