AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Prisforudsigelse – Tid til at købe Ether (ETH)?

Ethereum (ETH) – En Opdatering fra Krypto Verdenen

Ethereum (ETH), kryptovalutaen der driver det smart-kontraktenablerede Ethereum blockchain, har skubbet tilbage til nord for $2.000 per token mærket mandag, hvilket forlænger dens gevinster siden sidste uges næsten $1.900 lavpunkter til over 6%.

Rallyet kommer mens det bredere krypto marked nyder medvind på mandag fra en svækkede amerikanske dollar på væddemål om, at Feds stramme cyklus er ovre og i lyset af optimisme om accelereret krypto adoption i Sydamerika i kølvandet på Argentinas valg af pro-crypto / Bitcoin præsident, Javier Milei.

Ether-tyrene vil se, om kryptovalutaen denne uge kan bryde til nord for en kortvarig nedadgående tendens, der har begrænset dens pris siden tidligere månedlige højder i $2.100’erne.

Med store aktieforvaltere som BlackRock og Fidelity der flytter for at oprette stedlige Ethereum ETF’er, Ether forsyningen tilbage i deflation takket være en nylig forbedring i on-chain aktivitet og med den makrobaggrund der tilsyneladende vender til mere medvind for krypto, er Ether prisforudsigelser sandsynligvis overvejende positive.

Prisforudsigelse – Tid til at Købe Ether (ETH)?

Ether prisforudsigelser blev markant mere positive tidligere på måneden, da ETH steg til nord for en nedadgående trend, der havde været gældende siden april-månedlige højder.

Tyrene har mistet momentum i den sidste uge og en halv på grund af gevinstoptagning efter ETH’s manglende evne til at bryde over de årlige højder i $2.100’erne, men hvis dette niveau bryder i de kommende uger, er kryptovalutaen klar til stærke gevinster.

Det skyldes, at over området $2.150 er der ikke nogen bemærkelsesværdige modstandsniveauer helt op til omkring $3.500.

Top  Den sensationelle opstigning af Book of Meme (BOME) i kryptoverdenen: Hvad handler det om, og hvad er fremtiden for denne Meme-Coin?

Hvis en krypto “Santa rally” virkelig kommer i gang mod slutningen af 2023, kunne handlende se på hurtige gevinster på 70% i de kommende måneder.

Det betyder dog ikke, at det vil være godt at købe ETH, selvom kryptovalutaen er tæt på de årlige højder.

Ethereum forbliver det dominerende blockchain, der anvendes af Decentralized Finance (DeFi), NFT og det bredere web3-sektorer, og Ethereum skaleringsprotokoller som Arbitrum, Polygon og Optimisme hjælper blokchain med at fastholde sin dominans mod kommende lag-1 konkurrenter som Avalanche og Solana.

Med opgraderinger i de kommende år, der sandsynligvis vil løse Ethereum skaleringsproblemer, forventes det, at blockchain vil opleve betydelig yderligere adoption.

Det betyder, at Ether er en primær kandidat til at fortsætte med at præstere godt under den kommende krypto-bull-marked, der måske allerede er i fuld gang.

Alternativ til Ether at Overveje

En sjov ny mønt kaldt Ether ETF Token ($ETHETF) præsterer godt sammen med Ether og kan være en god kandidat at overveje for risikovillige krypto investorer, der ønsker at diversificere deres kryptobesiddelser.

Mønten er designet til at belønne dens indehavere baseret på nyhedsbegivenheder i forbindelse med den forventede godkendelse af stedlige Ethereum ETF’er i USA.

Mønten var sidst oppe omkring 15% inden for de sidste 24 timer, ifølge DEXTools, med en markedskapitalisering på mindre end $1 million, hvilket antyder masser af plads til potentiel opadgående, hvis flere investorer hopper med på mønten.

For hvad det er værd, har mønten $440.000 i låst likviditet og ingen bekymrende aspekter ved dens smart kontrakt ifølge DEXTools sikkerhedsgennemgang, så investorerne behøver ikke være alt for bange for, at mønten er en svindel.

Top  Bittensor (TAO) stiger markant - Hvad ligger bag den seneste kursopgang?

Disclaimer: Crypto er en højrisiko aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button