AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Proshares Lancerer nyt produkt: Short Ether (ETH) ETF

ProShares lancerer ny kort Ether (ETH) ETF

Den største amerikanske ETF-udbyder, ProShares, har netop lanceret et nyt produkt, der giver investorer mulighed for at drage fordel af faldende priser på Ether (ETH). Denne nye ETF kaldes ProShares Short Ether Strategy ETF og har tickeren $SETH.

Ether er den native valuta, der driver Ethereum-blockchainen, som fortsat er den mest anvendte blockchain inden for Decentralized Finance (DeFi), Non-fungible Tokens (NFT) og den bredere web3-industri.

$SETH vil blive handlet på New York Stock Exchange og har til formål at opnå det modsatte af sin underliggende benchmark-aktiv, som er Standard & Poor’s CME Ether Futures Index. Dette betyder, at investorer kan tjene penge, når prisen på Ether falder.

Det er vigtigt for handlende at holde øje med, hvor meget kapital der strømmer ind i ProShares’ nye kort ETH ETF-produkt, da en stigning i kapitalindstrømning kan indikere øget bearishness over for Ether. Dog kan en stigning i kapitalindstrømning i kort ETH ETF-produkter også betragtes som et tegn på institutionel accept af Ether.

Investorer køber ikke kun kort Ether-produkter for at udtrykke en bearish holdning til kryptovalutaen. De kan også købe det af hensyn til afdækning eller for at forfølge delta-neutrale investeringsstrategier for at udnytte Ether’s indbyggede udbytte ved brug til staking.

Hvad kan vi forvente for Ether (ETH) fremadrettet?

I øjeblikket handles Ether (ETH) næsten fladt over $1.800 pr. token og ligger lige over sin 200-dages glidende gennemsnit på $1.776. Den seneste amerikanske jobrapport viser svaghed på tværs af linjen, hvilket støtter aktie- og obligationspriserne.

Top  Crypto Donations: A Growing Trend in Charitable Giving

ETH handles ca. 4% lavere i forhold til de fler-måneders højder, den nåede tidligere på ugen, men ligger næsten 20% højere i forhold til sine oktober-bundniveauer lidt over $1.500. Dette er sket i takt med den bredere kryptomarkedsopgang baseret på optimisme omkring potentielle Bitcoin ETF-godkendelser i nær fremtid.

Den optimisme, der omgiver institutionel accept, forventes ikke at falme foreløbigt, og den bredere makroøkonomiske baggrund ser også ud til at udgøre en medvind. Aktiemarkederne stiger, og amerikanske obligationsrenter er faldet betydeligt denne uge, mens handlende fordøjer de seneste opdateringer fra den amerikanske centralbank og jobmarkedet.

Hvis Ether kan bryde opad fra en nedtrend, der forbinder årets højdepunkter, så har den en god chance for at stige tilbage til årlige højder over $2.000.

Dog kan nylige nyheder om, at det web3 decentraliserede program Render Network flytter til Solana fra Ethereum, samt den svage aktivitet på chain, udgøre udfordringer for ETH-prisen.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button