BitcoinEthereumFinanzen

Reddit investerer i Bitcoin og Ether – Samtidig eksperimenteres der med blockchain-teknologi og NFTs

Reddit investerer i Bitcoin, Ether og NFTs

Reddit har overraskende afsløret, at de har investeret en del af deres overskydende pengereserver i kryptokurver som Bitcoin og Ether. Denne investering blev afsløret i en registreringserklæring til Securities and Exchange Commission (SEC) i forbindelse med deres kommende børsnotering under tickeren RDDT.

Det er dog uklart, hvor stort dette investeringsbeløb er, da Reddit ikke har offentliggjort det specifikke beløb for deres investering i Bitcoin og Ether. De har også brugt Ether og MATIC som betalingsmidler til salg af virtuelle varer, men indtægterne herfra var angiveligt ubetydelige.

Reddit har desuden angivet, at de kun kan investere i kryptokurver, der ikke er klassificeret som værdipapirer, og at enhver investering først skal godkendes af virksomhedens bestyrelse.

Reddit har tidligere eksperimenteret med blockchain-teknologi og NFTs. Deres Reddit Collectible Avatars var en stor succes, hvor de tjente 6.85 millioner dollar på salg af digitale avatarer på Polygon-blockchainen. Dog var en anden blockchain-satsning mindre vellykket, da Reddit på grund af regulatoriske bekymringer måtte indstille deres Community Points-projekt på Ethereum-blockchainen.

Reaktionerne på Reddits blockchain-projekter har været ambivalente, da de har haft både store succeser og fejlslagne initiativer. Det er tydeligt, at Reddit fortsætter med at udforske og eksperimentere med kryptokurver og blockchain-teknologi, og vi kan forvente at se mere innovation fra dem på dette område i fremtiden.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Top  Bitcoin og andre digitale valutaer oplever bevægelse til middagstid

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button