AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Revolut Planlægger At Liste Solana-baseret Meme-Coin ‘Bonk’

Revolut Planlægger At Notere Solana-baseret Meme Coin ‘Bonk’

Financial technology startup og neobank, Revolut, har planer om at notere Solana-baserede meme coin “Bonk” på deres handelsplatform ifølge en CoinDesk-rapport, der citerer en person, der er fortrolig med sagen.

Efter nyheden om Revoluts planer om at notere Bonk, steg meme coin’en og handles 15% højere inden for de sidste 24 timer ifølge data fra Coingecko.

Bonk vil køre en kampagne på $1,2 millioner for at tilskynde sine brugere til at lære om kryptocurrency. Den “learn” kampagne vil distribuere op til 93 milliarder Bonk-tokens til brugerne ifølge rapporten.

På tidspunktet for offentliggørelsen var en talsmand fra Revolut utilgængelig for kommentar vedrørende spekulationerne om, at Bonk meme coin vil blive noteret på deres handelsplatform.

Bonk Stiget 45% Efter Notering På Coinbase

Den 14. december steg Bonk mere end 45% inden for 24 timer efter offentliggørelsen af, at den ville blive noteret på den prominente børs Coinbase. Dette positionerede Bonk som den tredjestørste meme coin, kun overgået af Dogecoin og Shiba Inu, der tilbydes på platformen.

Den decentraliserede autonome organisation (DAO) bag Bonk har en plan om at lancere token’en på en handelsplatform. Forslaget sigter mod at tiltrække 500.000 nye BONK-brugere gennem en Learn and Earn-kampagne.

Det er uklart på dette stadie, om den Meme coin vil blive noteret på den europæiske fintech-platform Revolut.

Hvad Er Bonk Token?

Bonk er den første Solana-dog coin for folket, ved folket, hvor 50% af den samlede forsyning blev uddelt til Solana-samfundet. Token’erne kan handles på centraliserede krypto-børser. Den mest populære børs at købe og handle Bonk er MEXC, hvor det mest aktive handelspar BONK/USDT har et handelsvolumen på $1,773,775 inden for de sidste 24 timer. Andre populære muligheder inkluderer Binance og Coinbase-børsen. Markedskapitaliseringen af Bonk er $862,173,747 og rangerer i dag som nummer 95 på CoinGecko.

Top  Lena Network's Candy Token Omvendt Rug-Pulled: Skal Investorer Frygte?

Onsdag rapporterede Joel Frank fra Cryptonews, at da Bonk ikke kan følge med den bredere kryptocurrency-markedsrally, migrerer mange Bonk-holdere til en ny meme coin kaldet Meme Kombat (MK) for at jage potentielle 100x afkast.

Bitcoin Indtræder Bjørnemarkedet

Torsten Hoffmann fra Cryptonews rapporterede, at Bitcoin torsdag sprang over det $52.000 mærke, hvilket bragte dens markedsværdi over $1 billion. Dette skete i kølvandet på godkendelse af spot Bitcoin ETF’er og i forventning om den forventede halvering begivenhed i april.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button