AltcoinsBitcoinCardanoEthereumRipple

Ripple-CEO: “XRP-ETFs könnten bis 2025 Realität werden”

Brad Garlinghouse, CEO von Ripple, taler om krypto-ETFs

Ripple-CEO Brad Garlinghouse diskuterede for nylig potentialet for krypto-ETF’er under en samtale med Fox Business-reporter Liz Claman. Han er overbevist om, at nu hvor ETF’er baseret på Bitcoin og Ethereum bliver mere reguleret og accepteret, vil vejen snart være åben for andre krypto-ETF’er, heriblandt Ripple’s egen XRP-token.

Garlinghouse forudsiger, at krypto-ETF’er baseret på Solana, Cardano og XRP vil træde ind på markedet i 2025. Dette vil give investorer mulighed for at diversificere deres portefølje og investere i andre kryptokurver ud over de traditionelt populære Bitcoin og Ethereum. Han mener endda, at disse nye ETF’er vil kunne konkurrere med de nuværende Bitcoin- og Ether-ETF’er på markedet.

Bitcoin ETF’er oplever massiv interesse

Den seneste udvikling viser stor interesse for Bitcoin-ETF’er i USA. En række ETF-udbydere har rapporteret betydelige nettotilgange til deres Bitcoin Spot ETF’er. På blot én dag blev der tilført imponerende 886,6 millioner amerikanske dollars til disse fonde fra investorer.

Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC) toppede listen over tilgange med 378,7 millioner dollars, efterfulgt af BlackRock med 274,4 millioner dollars. ARK 21Shares Bitcoin ETF (ARKB) oplevede det tredjestørste nettotilgang på 138,7 millioner dollars. Samme dag oplevede Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) også en nettotilgang på 28,2 millioner dollars.

Bitcoin vender tilbage over 70.000 dollars-markeringen

Disse positive nyheder har ført til en solid stigning i Bitcoin-prisen, som sprang med 3,65% over de seneste 24 timer og nåede et højt niveau på 71.356,56 dollars. Bitcoin ser ud til at have fastholdt sin position over 70.000 dollars efter et dyk til 68.844,94 dollars. Den stigende interesse for Bitcoin-ETF’er har også resulteret i en stigning på over 32% i handelsvolumen for BTC inden for et døgn.

Top  Ripple udvider sit partnerskab med HashKey DX i Japan - XRP pendler om vigtig støtte

Fremtidige udsigter for Ether ETF’er

Mens der endnu ikke er konkrete opdateringer om lanceringen af Spot Ether ETF’er, er der optimisme blandt ledende eksperter såsom Brad Garlinghouse og Cathie Wood fra ARK Invest. Selvom SEC i øjeblikket stadig vurderer flere ansøgninger om Spot Ether ETF’er, forventes det, at disse produkter vil se dagens lys inden længe.

Alt i alt ser fremtiden lys ud for krypto-ETF’er, og investorer kan se frem til mere mangfoldighed og konkurrence på markedet i de kommende år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button