AnalyseBitcoinRipple

Ripple kursen stiger markant: Er der tale om et bullish gennembrud?

I den seneste periode har XRP-kursen gennemgået en stor korrektion, men lykkedes at genoprette hele nedadgående bevægelse på blot få dage. Dette har rejst spørgsmålet om, hvorvidt Ripple nu er på vej til et bullish breakout.

I den foregående Ripple-kursprognose blev der advaret om en kommende massiv kursnedgang, der kort tid efter indtraf. Ikke desto mindre reagerede Ripple bullish og begyndte at stige igen.

Ved tidspunktet for den seneste XRP-kursprognose lå prisen på omkring 0,6 USD. Der var tegn på en mulig kurskorrektion, da RSI og MACD’s histogram viste en bearish divergence.

Som forventet faldt XRP-kursen til omkring 0,43 USD inden for fem dage, men lukkede samme dag over den vigtige Golden Ratio-support på ca. 0,48 USD. Den efterfølgende stærke bullish opsving gjorde det muligt for Ripple at genvinde omkring 49 % af pristabene. Desuden har de eksponentielle glidende gennemsnit dannet et Golden Crossover, hvilket bekræfter en bullish trend på kort til mellemlang sigt.

I 4-timers diagrammet har et tidligere Death Cross nu vendt til et Golden Crossover, hvilket kortvarigt bekræfter en bullish trend. Selvom MACD-linjerne er bullish krydset, begynder histogrammet imidlertid at svækkes, og RSI nærmer sig overkøbte områder.

Ripple står nu over for den vigtige Golden Ratio-resistance på omkring 0,615 USD, og en bullish breakout kunne føre til det næste betydningsfulde modstandsniveau på ca. 0,745 USD. I ugentlig chartet er MACDs histogram stigende, mens MACD-linjerne har bullish krydset, og RSI viser neutralitet.

Den igangværende måned har været til fordel for Ripple, da den stærke nedadgående bevægelse er blevet næsten neutraliseret, og prisen er kommet tæt på åbningskursen. I månedlige chartet har MACD-linjerne bullish krydset, mens MACDs histogram stiger, og RSI bevæger sig sidelæns i neutralområdet.

Top  ARK Invest: Bitcoin im Rallymodus - Strategie für bessere Renditen

I forhold til Bitcoin er XRP-prisen steget med cirka 50 % i løbet af den seneste måned. Histogrammet for MACD er steget i de sidste tre måneder, hvilket indikerer muligt bullish krydsning af MACD-linjer. RSI viser neutralitet, og Ripple står over for modstandsområdet mellem 0,0000124 BTC og 0,0000134 BTC.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button