AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Robert Kiyosaki spår: Bitcoin til $100k inden juni 2024

Robert Kiyosaki forudsiger, at bitcoin-prisen vil nå 100.000 dollars inden juni 2024, ifølge en nylig erklæring på X (tidligere kendt som Twitter). Dette bullish synspunkt styrker hans position som en fremtrædende fortaler for kryptovalutaer og “hårde aktiver” som guld og sølv. Kiyosaki’s holdning stemmer overens med hans langvarige kritik af den amerikanske centralbank (Federal Reserve) og dens pengepolitik. Han anklager ofte Fed for at skade økonomien og favorisere de rige. Kiyosaki har også kritiseret traditionelle finansielle rådgivere, som han hævder har ført deres klienter væk fra Bitcoin og andre hårde aktiver for at tjene provision. Han har for nylig fejret en opfattet ændring i deres holdning, idet han antyder, at de endelig ser ud til at varme op til Bitcoin’s potentiale.

Kiyosaki’s forudsigelse om, at Bitcoin vil nå $100.000 inden juni, kommer i kølvandet på en stærk prisopblussen. Kryptovalutaen nåede for nylig en 26-måneders højde på $52.000, hvilket repræsenterer en stigning på næsten 23% hidtil i år. Dog ville det kræve et betydeligt hop på over 92% på lidt over tre måneder for at nå Kiyosaki’s mål.

Det er dog vigtigt at huske, at Kiyosaki’s forudsigelser ofte kun er netop det – forudsigelser. Tidligere på ugen advarede han i en tweet om, at “S&P er ved at kollapse med 70%. Vælg dine finansielle rådgivere omhyggeligt. Forbered dig på det største sammenbrud i historien.”

Bitcoin handles i skrivende stund lidt over $52.400 ifølge CoinGecko-data.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Rollbit Coin (RLB) oplever salgspress, mens kryptomarkedet falder

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button