AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Robinhood Lancerer Krypto Handel Uden Kommission i EU

Robinhood lancerer commission-free crypto trading i EU

Robinhood udvider sine tjenester i den Europæiske Union (EU) ved at lancere commission-free crypto trading. Sidste uge debuterede virksomheden internationalt med aktiemægler-tjenester i Storbritannien.

Appen vil muliggøre køb og salg af over 25 cryptocurrencies, herunder populære muligheder som Bitcoin, Ether og Solana’s SOL. Derudover vil Robinhood introducere et loyalitetsprogram, der fungerer på samme måde som cashback, hvor en procentdel af hver brugers månedlige handelsvolumen bliver krediteret i form af Bitcoin.

Lanceringen af appen falder sammen med en opsving i crypto-priserne drevet af forventninger om potentielle rentestigninger i USA, der bliver omstødt og forventningen om, at industrien muligvis vil være vidne til introduktionen af den første børsnoterede fond direkte knyttet til Bitcoin allerede næste måned. I november rapporterede Robinhood en 75% stigning i notional handelsvolumen for crypto sammenlignet med den foregående måned.

Til trods for stigningen i crypto-priserne i år forbliver handelsvolumener relativt lave sammenlignet med det detailinvestorboom, der blev set under COVID-19-pandemien. Dette dæmpede entusiasme har påvirket Robinhoods generelle præstation, med virksomheden oplever et fald i omsætningen i tredje kvartal, primært på grund af en 55% nedgang i handelsvolumener for crypto sammenlignet med det foregående år.

I øjeblikket tilbyder Robinhood omkring 15 tokens på sit hjemmemarked, men har måtte fjerne adskillige mønter, herunder SOL og Polygon’s MATIC, fra sit tilbud som svar på at USA’s Securities and Exchange Commission kategoriserede dem som uregistrerede værdipapirer i juni.

For øjeblikket vil europæiske kunder, der bruger Robinhood Crypto, ikke kunne overføre deres crypto-beholdninger uden for appen. Dog planlægger virksomheden at introducere denne funktion næste år, sammen med yderligere tokens og staking-tjenester.

Top  Phishing E-mails Target Nansen Crypto Platform Users After Data Breach

Robinhood har været registreret som en virtuel valuta-udvekslingsoperatør i Litauen siden september og arbejder aktivt på at få godkendelser i flere EU-lande. Når EU’s nye Markets in Cryptoassets (MiCA) regime træder i kraft i begyndelsen af 2025, vil Robinhood være forpligtet til at opnå fuld godkendelse som krypto-tjenesteudbyder i mindst en EU-medlemsstat.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button