BitcoinChainlinkDeFiEthereum

Rollup.Finance tritt dem Chainlink BUILD-Programm bei: Neue Möglichkeiten für DeFi-Projekte und die Krypto-Community

Das DeFi-Protokoll Rollup.Finance har tilsluttet sig Chainlink BUILD-programmet, hvilket markerer en vigtig milepæl for begge parter. Partnerskabet mellem de to projekter bringer spændende muligheder og fordele for både Rollup.Finance, Chainlink og den bredere krypto-samfund.

Estimeret Partner af Chainlink-infrastruktur

Rollup.Finance fokuserer på at skabe en robust, professionel og multidimensional decentral derivatbørs. Deres mål er at give handlende en platform, der kombinerer skalerbarhed og sikkerhedsfordele med zero-knowledge rollups. Dette innovative syn på derivathandel lover en problemfri oplevelse, mens de opretholder de højeste standarder for sikkerhed og pålidelighed.

Integration med Chainlink BUILD-programmet

Rollup.Finance’s deltagelse i Chainlink BUILD-programmet er en naturlig udvikling for et projekt, der længe har været en aktiv deltager i Chainlink-systemet. Deres engagement i Chainlinks vision for decentrale orakler og sikker dataoverførsel er et bevis på blockchain-teknologiens potentiale til at revolutionere finanssektoren.

I kraft af deres engagement vil Rollup.Finance nu kunne integrere Chainlinks Web3-tjenester, hvilket giver dem adgang til kvalitetsmæssige, præcise og decentraliserede data på blockchain. Dette vil give Rollup.Finance mulighed for at give deres kunder afgørende information til velbegrundede handelsbeslutninger.

Støtte til fællesskabet og gensidig fordel

Partnerskabet bygger på gensidig støtte, hvor Rollup.Finance forpligter sig til at stille 3,75% af deres native token-udbud til rådighed for Chainlink-serviceudbydere, herunder stakere. Denne aftale harmoniserer ikke kun begge fællesskabers økonomiske interesser, men styrker også forpligtelsen til at støtte og fremme hinandens vækst.

Boris Lee, CEO for Rollup.Finance, har udtalt sig positivt om partnerskabet: “Vi glæder os over at deltage i Chainlink BUILD og fremme udbredelsen af Rollup.Finance. Ved at udnytte de forskellige fordele ved BUILD, ønsker vi at skalere on-chain-derivathandel sikkert.”

Top  Microstrategy Aktie erreicht Zweijahreshoch - Verbleibt Bitcoin-Engagement der Schlüssel zum Erfolg?

Partnerskabet mellem Rollup.Finance og Chainlink demonstrerer styrken i samarbejde inden for blockchain og DeFi. Det viser ikke kun potentialet for innovation og vækst, når førende projekter går sammen, men understreger også den afgørende rolle, sikre og pålidelige dataorakler spiller i udviklingen af avancerede blockchain-applikationer.

Som partnerskabet mellem Rollup.Finance og Chainlink udfolder sig, kan den bredere DeFi-samfund se frem til et udvidet udvalg, øget sikkerhed og en bedre fremtid for decentraliseret derivathandel. Dette er uden tvivl en vigtig milepæl for begge projekter og hele blockchain-systemet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Find Chainlink News og opdateringer her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button