BitcoinRegulationRegulierung

Russland legalisiert Kryptowährungen für den internationalen Handel – Ziel: Umgehung westlicher Sanktionen

Rusland legaliserer brug af kryptokurrency til international handel

Det russiske Parlament har netop vedtaget en ny lov, der giver virksomheder mulighed for at bruge kryptokurrency til international handel. Dette skridt sigter mod at styrke handelsforbindelserne og omgå vestlige sanktioner.

Mining af kryptokurrency legaliseres

Udover tilladelsen til at bruge kryptokurrency til handel, har Parlamentet også legaliseret mining af kryptokurrency. Loven forventes at træde i kraft den 1. september 2024, når den er ratificeret af Oberhaus og underskrevet af præsidenten.

Regulering af kryptokurrency

Når loven træder i kraft, vil minerne blive pålagt at rapportere mistænkelige kryptotransaktioner til Rosfinmonitoring, Ruslands nationale anti-hvidvaskningsagentur. Det er et skridt mod bedre regulering af kryptokurrency i landet.

Reaktion fra Putin

Præsident Vladimir Putin har udtrykt bekymring over den ukontrollerede stigning i strømforbruget til Bitcoin-mining og advarer om mulige strømengpasse. Til trods for hans advarsler har den russiske Duma besluttet at regulere kryptokurrency i stedet for at forbyde dem.

Afsluttende tanker

Selvom der stadig er visse bekymringer vedrørende brugen af kryptokurrency i Rusland, ser det ud til, at landet er på vej mod en mere regulær brug af digitale valutaer. Med lovgivningen på plads kan det åbne op for mere handel og investeringer inden for kryptoverdenen i Rusland.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Animoca Brands Japan annoncerer partnerskab med Cool Cats Group for at udvide indflydelse på japansk anime-marked

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button