AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

Sådan kan Solanas pris forventes at udvikle sig i de kommende uger

Solana prisprognose som daglig handelsvolumen stiger til $1,8 mia. – Kan SOL overhale XRP?

Solana prisen har i løbet af de sidste 24 timer faldet med 6%, og ligger nu på $68,30 på en dag, hvor hele cryptocurrency-markedet er faldet med 2%.

Selvom SOL har mistet værdi, er den stadig steget med 6% inden for de seneste 14 dage og med 20,5% inden for de seneste 30 dage. På årsbasis er altcoins også steget med 448%.

Disse stigninger har givet SOL betydelig momentum på både medium- og lang sigt, så selvom den har korrigeret i dag, er det sandsynligt, at den snart vil fortsætte med at stige.

Med en handelsvolumen på 24 timer på $1,8 millioner, kunne SOL rebounde lige så stærkt, som den er faldet.

SOL’s nuværende tilstand og forventede retning

Der er argumenter for, at SOL befinder sig i en position, hvor den bør korrigere i mindst et par dage, før den rally igen. Dens indikatorer har været i “overkøbte” positioner i et stykke tid nu.

Dens relative styrkeindeks (lilla) falder mod 50, efter at have tilbragt flere uger tættere på 70. Dette fald tyder på, at den mister momentum.

Samtidig forbliver dens 30-dages gennemsnit (gul) meget højt over dens 200-dages gennemsnit (blå), og selvom den endnu ikke viser tegn på tilbagegang, ville dens position alene antyde, at et fald er på vej.

Solanas styrker og positivt momentum

Alligevel er der et par faktorer, der ikke understøtter en sådan skepsis, hvoraf den første er SOL’s støtteniveau (grønt). Den har holdt sig meget godt i de sidste par måneder, og kun få kortvarige dips har afbrudt Solanas generelle vækst.

Top  TON's TVL oplever rekordstigning: Blockchain-integration med Telegram driver væksten

Derudover forbliver SOL’s handelsvolumen sund, hvilket tyder på vedvarende interesse i altcoinen. Ny transferdata tyder på, at visse hvaler bruger dagens dykke som en mulighed for at købe SOL til en relativ rabat.

Dette ville derfor antyde, at Solana prisen snart vil stige igen, hjulpet af markedets udsigter som helhed.

SOL’s fremtidige udsigter

Med hensyn til SOL’s egne grundlæggende forhold har mønten haft et fremragende 2023, primært som følge af Solanas genopblomstring og fornyet vækst som en blockchain-platform. En stor faktor i Solanas genopblomstring har været væksten af NFT’er på sit netværk, med nye udstedelser der stiger stærkt denne måned.

På grund af denne vækst, kunne Solana prisen nemt ramme $80 inden for de næste par uger, før den når $100 inden udgangen af januar.

Det står klart, at SOL stadig er en af de stærkeste tokens på markedet i øjeblikket, men den er ikke den eneste mønt med gode udsigter for rallyer i nær og mere fjern fremtid.

Mulige investeringsmuligheder

Der er også flere presale tokens, der ser lovende ud i øjeblikket, og nogle af disse har rejst betydelige summer og opbygget imponerende momentum.

En af disse er Bitcoin ETF Token (BTCETF), en deflationær ERC-20 cryptocurrency, der har rejst over $4,5 millioner i sit salg. Med et stort momentum i presalen har mønten allerede solgt godt og har et mål om at nå $5 millioner.

Investorer er entusiastiske over mønten, da den kommer med meget deflationære tokenomics. Den vil brænde 25% af sin maksimale forsyning over tid, hvor 5% bliver brændt, hver gang Bitcoin ETF eller Bitcoin når en af fem milepæle.

Top  VanEck’s Gurbacs: Hele aktiver mere attraktive for investorer end Bitcoin-fraktioner

Afsluttende ord

Alt i alt tyder det på, at SOL stadig har et stort potentiale for vækst i det kommende år, og investorer bør holde øje med dens udvikling. Dog bør det altid nævnes, at cryptocurrency er en højrisiko-aktivklasse, og at denne artikel alene er beregnet som informativ og udgør ikke investeringsrådgivning.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button