BitcoinFinanzen

Schweizer Digital Asset Bank vergibt Bitcoin-gestützten Kredit in Höhe von 50 Millionen US-Dollar

Sygnum yder Bitcoin-støttet kredit til Ledn i historisk transaktion

Første af sin art

Den schweiziske Digital Asset Bank, Sygnum, har netop bevilget en Bitcoin-støttet kredit på 50 millioner dollars til krypto-kreditudbyderen Ledn. Denne transaktion beskrives som den første af sin art, hvor en regulær bank yder en kredit sikret af Bitcoin.

Styrkelse af Ledns privatkundeforretning

Toronto-baserede Ledn, som tilbyder rentebærende opsparingskonti og Bitcoin-sikrede lån, har til hensigt at bruge midlerne til at udvide deres privatkunde-kreditforretning. Ifølge parterne involveret i transaktionen er dette et skridt mod at åbne op for et nyt marked for institutionelle långivere og låntagere, mens krypto-økosystemet modnes.

Udtalelser fra nøglepersoner

Benedikt Koedel fra Sygnum ser frem til at støtte Ledns fremtidige vækst med denne innovative kredittransaktion, mens John Glover fra Ledn betegner lånet som en betydelig milepæl i integrationen af kryptoaktiver på mainstream-finansmarkederne.

Fleksibilitet og sikkerhed for Ledn-kunder

Ledn-kunder vil med denne kredit få større fleksibilitet i adgangen til kapital, samtidig med at de kan bruge deres Bitcoins som sikkerhed. Dette illustrerer en stigende accept og brug af kryptoaktiver i traditionelle finansielle transaktioner.

Om Sygnum og Ledn

Sygnum, grundlagt i 2017, er verdens første Digital Asset Bank og forvalter aktiver for over 4,5 milliarder dollars. Banken opererer under schweizisk og singaporsk banklicens og er underlagt tilsyn i Abu Dhabi og Luxembourg. Ledn har indtil videre i år håndteret lån for digitale aktiver til en værdi af 1,16 milliarder dollars, primært rettet mod institutionelle kunder.

Top  Bitcoin-investorer holder fast, selvom kurserne falder - hvad kan det betyde for fremtiden?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button