AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

SEC konto hacket på grund af manglende to-faktor-autentifikation, udløser forvirring om Bitcoin ETF

Bitcoinprisen falder med næsten 1,50% på grund af sikkerhedsmæssig fejl hos SEC

I en markant marked præget af øget følsomhed over for regulerende handlinger, oplevede Bitcoin’s pris en mærkbar nedgang til $46.000, hvilket afspejler næsten en nedgang på 1,50% onsdag. Denne seneste svingning i verdens førende kryptovalutaspris kommer i kølvandet på nyheder om en sikkerhedsfejl hos de amerikanske værdipapirhandlere og Exchange Commission (SEC).

Manglende aktivering af tofaktorautentifikation førte til misinformation om et Bitcoin ETF. Det øgede den igangværende tumult og usikkerhed på det digitale aktiemarked. Dette incident understreger det komplekse forhold mellem regulerende dynamik og det volatile kryptomarked. Desuden påvirkede det yderligere investorernes sentiment og Bitcoins pristrajektor.

SEC-konto hacket på grund af manglende 2FA, hvilket udløser forvirring om Bitcoin ETF

Det amerikanske værdipapirhandlere og Exchange Commission (SEC), en afgørende finansiel regulerende instans, stod for nylig over for en sikkerhedsproblem, da deres officielle sociale mediekonto blev hacket. X Safety-teamet rapporterede, at dette brud skete på grund af et SIM-udvekslingsangreb – en type angreb, hvor angriberen overtager en persons telefonnummer. Overraskende nok havde SEC’s konto ikke aktiveret tofaktorautentifikation (2FA), en grundlæggende sikkerhedsforanstaltning, hvilket gjorde bruddet lettere.

Bitcoinprisen ligger i øjeblikket omkring $46.000, midt i forventning om faktiske SEC-beslutninger om Bitcoin ETF’er. Dette incident understreger, hvor følsom Bitcoins pris er over for reguleringsnyheder og vigtigheden af robuste sikkerhedsforanstaltninger til at forhindre misinformation.

Opdatering af Bitcoinprisen

I det evigt skiftende digitale valutamarked fortsætter Bitcoin (BTC/USD) med at gøre sin dominans gældende og holder den øverste position på CoinMarketCap. Fra den 10. januar torsdag er den aktuelle pris på Bitcoin $45.768,72, med et imponerende 24-timers handelsvolumen på $38.860.000.000.

Top  Ripples XRP-Wal-Liste enthält die größten XRP-Anleger, einschließlich Chris Larsen, Brad Garlinghouse und Binance

Trods dens nylige 1,35% tilbagegang forbliver Bitcoin-markedsværdien robust på cirka $896,80 milliarder. Dette bevares af en omsætningsstrøm på 19,59 millioner BTC ud af et maksimum på 21 millioner.

Bitcoinprisforudsigelse

En teknisk gennemgang af dagens landskab viser, at Bitcoin’s pivotpunkt er beregnet til $45,721. Det står i øjeblikket over for umiddelbar modstand ved $46,306, efterfulgt af andre barrierer ved $47,228 og $47,922. På den anden side er supportniveauer fastsat til $45,230, efterfulgt af $44,739 og $44,398, som er afgørende for at forhindre betydelige fald.

Fra et teknisk indikatorperspektiv står relativ styrkeindekset (RSI) for Bitcoin på 57. Dette placerer det i en relativt bullish sentimentzone, selvom den ikke er i det overkøbte territorium (over 70), hvilket kunne have indikeret en forestående pris korrektion.

Det 50-dages eksponentielle glidende gennemsnit (EMA) ligger på $44.708,0, og Bitcoin’s nuværende pris ligger over dette mærke, hvilket tyder på en kortvarig bullish trend.

Bitcoin-prisgrafanalyse viser, at Bitcoin for nylig fuldførte en Fibonacci-tilbagetrækning ved $45.721, hvilket er i overensstemmelse med det 38,2% Fibonacci-niveau. Dette er et afgørende tidspunkt; en vedvarende bevægelse under dette niveau kunne forstærke salgspresset, givet de overkøbte betingelser, der nu undergår rettelse.

Konklusion

Den overordnede tendens for Bitcoin synes forsigtigt bullish, især hvis den bibeholder niveauer over $45.250. På kort sigt bør forhandlere og investorer forvente, at Bitcoin tester sine umiddelbare modstandsniveauer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button