AnalyseBitcoinEthereumRipple

Sechs Kryptowährungen, die trotz Rückgang auf dem Markt im Rampenlicht stehen: Find ud af, welche Token die Verluste überwinden konnten!

Uge 42: Krypto-markedet oplever generel nedgang, men nogle token skiller sig ud

Til trods for en generel nedgang på kryptomarkedet i løbet af den seneste uge, hvor Bitcoin faldt med 5,6% og Ethereum med 4,4%, formåede omkring seks kryptokurver at skille sig ud.

Markedsoversigt

Ved skrivningstidspunktet er den globale markeds værdi af kryptokurver 2,39 billioner dollars, hvilket afspejler en nedgang på 1,83% inden for de seneste 24 timer. Den samlede handelsvolumen for kryptoøkonomien har været omkring 60,38 milliarder dollars, hvilket er en stigning på 44,75% i forhold til volumenet søndag. Det er tydeligt, at der har været en bemærkelsesværdig tilbagegang, især hos de førende aktiver BTC og ETH, der hver især har mistet 5,6% og 4,4%.

Top Performers

På trods af nedgangen modstod seks digitale aktiver trenden. Den dezentraliserede børs-token UNI, knyttet til Uniswap, var ugens bedste performer og steg med 11,7%. Lido’s LDO fulgte som den anden største vinder med en stigning på 10,6%, selvom den faldt med 1,5% den sidste dag. Toncoin (TON) var tæt efter LDO med en stigning på 10,5% over for amerikanske dollars, på trods af en nedgang på 1,9% inden for de seneste 24 timer. Andre bemærkelsesværdige vindere inkluderede XRP med en stigning på 1,5%, TRX med en stigning på 0,5% og GNO med en stigning på 0,3%.

Største Tabere

Omtrent tre dusin kryptomønter oplevede to-cifrede tab over for den amerikanske dollar. Den største taber i ugen var W med et fald på 34%. FLOKI faldt med 30,3%, AR med 29,4% og ORDI med 27,4% over ugen. Yderligere betydelige tabere inkluderede CHZ (-26,9%), STRK (-25,6%) og WLD (-25,1%).

Top  Krypto-Analytiker identificerer bullisk "Cup and Handle" mønster i Bitcoin-chart: Kan prisen nå $300.000?

Konklusion

I en uge præget af betydelige tab på kryptomarkedet giver de seks tokens’ modstand lidt håb. Deres præstation midt i nedgangen understreger den volatile natur af kryptokurver, hvor hurtige gevinster ofte ledsages af stejle fald. Denne divergence kan føre handlende til at genoverveje stabiliteten og vækstpotentialet for opkommende tokens midt i svingende markedsvilkår.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button