AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Senator Lummis foreslår lov om at erhverve 1 million Bitcoin til US Treasury gennem en guldvurderingsstrategi. Her er de seneste oplysninger.

Senator Lummis foreslår at erhverve 1 million Bitcoin til US Treasury

Senator Cynthia Lummis fra Wyoming har foreslået en lov, der ville give US Treasury mulighed for at erhverve 1 million Bitcoin samt implementere en strategi, der involverer en genberegning af guldprisen. Dette kontroversielle forslag har skabt en del debat blandt politikere, eksperter og offentligheden.

Baggrund

Senator Lummis, der har været en stærk fortaler for Bitcoin og kryptovaluta i almindelighed, mener, at det at tilføje Bitcoin til US Treasury’s beholdning vil styrke landets økonomi på lang sigt. Hendes forslag om at bruge en guld revaluering til at finansiere købet af Bitcoin har til formål at udnytte Bitcoin’s stigende værdi og potentielt øge US Treasury’s aktiver betydeligt.

Reaktioner

Reaktionerne på Senator Lummis’ forslag har været blandede. Nogle roser hendes visionære tilgang til finanspolitik og tror på, at Bitcoin kan være et levedygtigt aktiv for regeringen at have. Andre er mere skeptiske og bekymrede for de potentielle risici ved at sætte en så stor del af US Treasury’s beholdning i en volatil og ustabil aktivklasse som kryptovaluta.

Afsluttende bemærkninger

Selvom Senator Lummis’ forslag stadig er på et tidligt stadie og langt fra at blive vedtaget, har det allerede sat gang i en vigtig diskussion om kryptovalutaens rolle i den offentlige sektor. Det vil være interessant at følge udviklingen af dette forslag og se, om det får opbakning nok til at blive gennemført.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button