BitcoinEthereumRegulationRegulierung

Senatoren fordrer stop af godkendelse af kryptovalutaprodukter

I en tid, hvor kontrollen over kryptovalutamarkedet bliver stadig mere presserende, har to demokratiske senatorer, Jack Reed fra Rhode Island og Laphonza Butler fra Californien, bedt Securities and Exchange Commission (SEC) om at gribe ind og stoppe godkendelsen af flere børshandlede kryptovalutaprodukter (ETP’er).

Senatorernes bekymringer drejer sig om de potentielle risici, som private investorer står over for på grund af utilstrækkelige åbenhedspraksisser og lav likviditet i vigtige kryptovalutaer.

Opfordringen fra Sen. Reed and Sen. Butler til regulerende tiltag

Senatorernes opfordring til handling kommer midt i stigende popularitet af Bitcoin (BTC) spotprodukter, som har tiltrukket Capitol Hills opmærksomhed.

I et brev til formanden for SEC, Gary Gensler, opfordrer senatorerne ikke kun til en stop for godkendelse af ETP’er for andre kryptovalutaer end Bitcoin, men foreslår også en strengere kontrol med mæglere og rådgivere, som anbefaler Bitcoin-ETP’er til investorer.

Brevet rejser betydelige bekymringer vedrørende mægleres åbenhedspraksis og henviser til resultater fra en FINRA-undersøgelse, som viste, at en betydelig del af kommunikationen mellem mæglere og private investorer overtræder reglerne om retfærdig åbenhed.

Senatorerne hævder, at sådanne mangler kan resultere i, at private investorer bliver forsynet med ufuldstændige eller vildledende oplysninger om risiciene ved Bitcoin-ETP’er.

Coinbase CLO har imødegået senatorernes påstande

Paul Grewal, Chief Legal Officer hos Coinbase, en kendt kryptovalutabørs, har modsagt senatorernes bekymringer i en række tweets.

Grewal påpeger, at flere digitale aktiver, herunder Ethereum (ETH), har markedslikviditetsmål, der overstiger selv de største handlede aktier. Han fremhæver, at Ethereum har en dyb og likvid spotmarked med handelsvolumener, der er sammenlignelige med de største aktier i S&P 500.

Top  Hvorfor falder mængden af Ethereum på børserne og hvor højt kan ETH-kursen stige?

Derudover fremhæver Grewal Coinbases strenge analyse, som blev præsenteret i en 27-siders kommentar til SEC.

Kommentaren indeholder en juridisk, teknisk og økonomisk begrundelse for godkendelse af et Ethereum Exchange Traded Product (ETP), som understreger kryptovalutaers levedygtighed og egnethed til ETP’er ud over Bitcoin.

Den vedvarende debat mellem reguleringsmæssige bekymringer og brancheudsagn understreger kompleksiteten ved at integrere kryptovalutaer i traditionelle finansmarkeder.

Mens politiske beslutningstagere tackler disse spørgsmål, vil resultatet utvivlsomt præge fremtidens landskab for investeringsmuligheder inden for kryptovaluta og tilsynsregulering.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button