AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Shark Tank Star Predicts Abu Dhabi’s M2 Exchange Will Rival Industry Giants

Kevin O’Leary fra Shark Tank har forudsagt, at Abu Dhabis M2-børs kan udgøre en betydelig trussel mod industriegiganterne. Ifølge O’Leary vil M2 blive den største regulerede kryptobørs globalt, da den er bakket op af betydelig kapital og har forbindelser til store institutionelle aktører.

Selvom amerikanske borgere ikke vil kunne registrere sig på platformen, tror O’Leary, at M2 vil have en mærkbar indvirkning på Binance og potentielt få børsen til at miste halvdelen af sin kundebase. Appellen ligger i M2’s overholdelse af regulativerne og betydelige finansielle opbakning, hvilket gør den til et attraktivt alternativ for brugere, der gerne vil skifte fra en platform, der står over for juridiske udfordringer, til en understøttet af milliarder af dollars og etablerede finansielle institutioner.

O’Leary har udtalt, at han gerne vil være en tidlig investor i denne børs. Ifølge ham sigter M2 mod at blive den nye branchestandard for børser og varetage den afgørende rolle i at tilvejebringe likviditet til Bitcoin og andre kryptovalutaer.

På et tidligere tidspunkt havde O’Leary promoveret den nu konkursramte FTX og udtrykt sin begejstring for platformens overholdelsessystemer. Han afslørede imidlertid, at han næsten havde mistet hele de 15 millioner dollars, som den nu konkursramte kryptobørs FTX betalte ham for at være dens officielle talsmand.

Det blev rapporteret, at FTX-investorer har stævnet SBF, grundlæggeren og tidligere CEO for den kollapsede kryptobørs, såvel som flere berømtheder, der promoverede platformen, herunder Kevin O’Leary, Golden State Warriors, Shaquille O’Neal, Udonis Haslem, David Ortiz, Naomi Osaka og flere.

Der er endnu ikke offentliggjort nogen officielle meddelelser om lanceringen af M2. O’Leary er dog optimistisk og ser potentiale i den kommende børs, der potentielt kan forstyrre det eksisterende kryptobørslandskab.

Top  Nashville bliver epicenteret for Bitcoin-bevægelsen i juli 2024: Donald Trump holder tale på Bitcoin 2024 Konferencen

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button