AnalyseBitcoinDogecoinShiba Inu

Shiba Inu (SHIB) Ziel von 92 Milliarden Dollar Marktkapitalisierung: Realistisch oder zu ehrgeizig?

Shiba Inu (SHIB) har et nyt mål: at nå en markedskapitalisering på 92 milliarder dollar. Dette mål, tidligere opnået af Dogecoin (DOGE), ville markant øge værdien af SHIB og sende prisen op til 0,000159 $. Men hvor realistisk er dette?

Dominans af Dogecoin på markedet

Dogecoin, den originale Memecoin, opnåede i maj 2021 en imponerende markedskapitalisering på 90 milliarder dollar. Dette blev drevet af en prisstigning, hvor DOGE nåede en all-time high på 0,7316 dollar. Elon Musk, Tesla’s CEO og X’s CTO, spillede en vigtig rolle i at promovere Dogecoin. Dogecoin’s værdi er dog faldet til 0,148 dollar, og markedskapitaliseringen ligger nu på 21,37 milliarder dollar ifølge CoinMarketCap.

Selvom Dogecoin er faldet, forbliver det stadig den førende Memecoin. Shiba Inu, den næststørste Memecoin, forsøger at udfordre denne position. Pt. har SHIB en markedskapitalisering på 13,51 milliarder dollar. For at matche Dogecoin skal Shiba Inu øge sin markedspris med yderligere 7,86 milliarder dollar, hvilket kræver en stor prisstigning.

Shiba Inu Pris ved 92 Milliarder Dollar Markedskapitalisering

Ifølge mediepersonligheden og Bitcoin-investoren Moataz “Eljaboom” Elsayed skal SHIB’s markedskapitalisering stige med ca. 600 % for at nå 92 milliarder dollar. Med en cirkulerende forsyning af 589 billioner tokens vil Shiba Inu’s pris ved denne markedskapitalisering være 0,0001561 dollar. Dette ville være en stigning på 123 % i forhold til SHIB’s højdepunkt på 41 milliarder dollar i oktober 2021.

Top  Analyse: Galaxy Digital vurderer potentielle effekter af en kommende Bitcoin ETF på BTC-kursen.

Selvom dette mål virker ambitiøst, har kryptoanalytiker Javon Marks også forudsagt, at SHIB kunne nå niveauet på 0,00015 dollar. Andre Memecoins ville have brug for endnu større stigninger for at nå en markedskapitalisering på 92 milliarder dollar.

Hvor kan man købe SHIB?

For dem der ønsker at investere i Shiba Inu, er Bitget en stærkt anbefalet platform. Bitget tilbyder en sikker og brugervenlig oplevelse for køb af SHIB.

Hvordan kan SHIB stige i juni?

En nøjagtig prognose er vanskelig på grund af markedets volatilitet. Men hvis de nuværende trends og investorinteressen fortsætter, kunne SHIB opleve betydelige gevinster. Analysatorer tror, at Shiba Inu’s pris kan nå 0,00015 dollar, især med positive markedsbevægelser og stigende accept.

Er det nu det bedste tidspunkt at købe SHIB?

Investeringer i kryptokurver er altid forbundet med risici på grund af deres volatilitet. Men med potentialet for SHIB at nå en markedspris på 92 mia. USD og dens aktuelle pris, kunne det være en god mulighed for investorer, der ønsker at komme ind på markedet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button