AltcoinsBitcoinEthereumShiba Inu

Shiba Inu stürzt um 10% ab: Auswirkungen des Bitcoin-Rückgangs und die Mt. Gox-Verteilung

Shiba Inu stürzt um 10% auf 0,000016 $ ab

Shiba Inu blev hårdt ramt af den aktuelle korrektion på kryptomarkedet, udløst af faldet i Bitcoin. I dag undgik Shiba Inu med nød og næppe at falde under $0,000016 og faldt næsten 10% fra sit intradagshøjdepunkt på $0,00001756. Ved redaktionens afslutning blev SHIB handlet til $0,00001622, hvilket effektivt neutraliserede sine seneste uges gevinster på grund af den negative markedssentiment.

Bitcoin falder, Mt. Gox-distribution øger salgspresset

Shiba Inus nedadgående performance er i høj grad forbundet med faldet i Bitcoin-prisen, som er udløst af spændingen om den igangværende uddeling af 9 mia. $ i BTC og BCH fra Mt. Gox til kreditorer. I dag faldt Bitcoin til et lavpunkt på $63.833, en markant nedgang fra dets intradagshøjdepunkt på $67.113.

Mt. Gox’s distribution, muliggjort af centraliserede børser som Bitstamp og Kraken, forventes at finde sted inden for de næste 60 til 90 dage. Mens Bitstamp sigter på at fremskynde processen og afslutte den tidligt, har Kraken også begyndt at frigive midler til kreditorer.

Markedsreaktion og optimisme blandt Shiba Inu-entusiaster

Den øgede salgspress fra indstrømningen af Bitcoin på markedet har skabt bekymringer for, at mange kreditorer kan vælge at likvidere deres beholdninger, hvilket yderligere kunne forværre markedets nedgang. Seneste data tyder dog på, at de fleste Kraken-brugere har holdt fast i deres token, men det har kun lidt bidraget til at fjerne bekymringerne om de potentielle virkninger af Mt. Gox-distributionen på markedet.

Selvom Shiba Inu er påvirket af det nuværende negative sentiment, forbliver optimismen blandt Shiba Inu-entusiaster stor, idet de tror på bedre dage for meme-mønten. Lucie, Content Marketing Specialist hos Shiba Inu, har opfordret SHIB-fællesskabet til at tænke stort og optimistisk om fremtiden, især med den forestående ankomst af Altcoin-sæsonen. Med henvisning til BlackRocks Ethereum Spot ETF-annonce, mener Lucie, at dette er et lovende tegn på en forestående genopretning af Altcoin-markedet.

Top  Billionaire Tim Draper's Disappointment Over US Government's Stance on Bitcoin

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Hold dig opdateret med Shiba Inu News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button