AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoin

Sky genovervejer beslutningen om at fjerne Wrapped Bitcoin som sikkerhed i deres udlånsprotokol

Sky genovervejer beslutning om at offboard Wrapped Bitcoin som sikkerhed

Sky, tidligere kendt som Maker, er i gang med at genoverveje deres beslutning om at fjerne Wrapped Bitcoin (WBTC) som sikkerhed i deres udlånssystem. Denne beslutning kommer efter en betydelig opmærksomhed fra samfundet og feedback fra brugerne.

Baggrundshistorie

I starten af denne måned meddelte Sky, at de ville fjerne WBTC som sikkerhed på deres platform på grund af regulatoriske bekymringer og kontrolproblemer. Dette skabte en vis uro blandt brugerne, da WBTC er en populær form for collateral i DeFi-rummet.

Efter at have modtaget massiv kritik og feedback fra samfundet har Sky nu indledt en undersøgelse for at vurdere risiciene ved at opretholde WBTC som sikkerhed på deres platform.

Brugerfeedback og reaktioner

Mange brugere har udtrykt deres bekymring over Sky’s beslutning om at fjerne WBTC som sikkerhed. De mener, at det vil have negative konsekvenser for likviditeten og tilliden til platformen.

Andre har dog støttet Sky’s beslutning og mener, at det er vigtigt at overholde de regulatoriske retningslinjer for at undgå problemer i fremtiden.

Vejen frem

Sky har endnu ikke truffet en endelig beslutning om at beholde eller fjerne WBTC som sikkerhed. De er i øjeblikket i dialog med relevante parter for at finde den bedst mulige løsning.

Brugerne opfordres til at følge med i opdateringer fra Sky, da dette vil have indflydelse på brugen af WBTC som sikkerhed på platformen. Sky forventes at offentliggøre en endelig afgørelse inden for de kommende uger.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button