AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

SNX pris analyse: Er Synthetix Network på vej mod nul på trods af -7% prisfald?

I en tid med et stort SNX-prisrally har et fald på 7% fra et 600-dages højdepunkt sendt en bølge af panik gennem Synthetix Network-fællesskabet – hvilket får nogle til at spørge: Går Synthetix Network til nul?

Dette kommer efter en eksplosiv opadgående bevægelse, udløst af nyheden om, at Synthetix Network bringer SNX-tokeninflationen til ophør gennem en ny opdatering. $SNX ugentlig retest af tidligere topper, for mig er dette et ret stærkt signal for et køb, selvom markedet ikke ser godt ud. Vi nåede næsten $5 i går, men hvis dette ugentlige gennembrud faktisk er stærkt, føler jeg, at endnu en 40% op til $6-7 er mulig. pic.twitter.com/psUxnWE182 – Cray (@craywng) 13. december 2023
Den spændende økonomiske ændring har ført til ekstremt optimistisk markedssentiment, da SNX-handlende forventer, at rallyet kan fortsætte på trods af en bredere tilbagetrækning på krypto-markederne.

SNX Prisanalyse: Går Synthetix Network til Nul på Baggrund af Et Fald på 7%?
Mens retracements-bevægelser griber fat i diagrammet, handles Synthetix Network i øjeblikket til en markedspris på $4.15 (repræsenterer en ændring på 24 timer på -1,84%).
Det negative fald blev udløst af afvisning fra en lokal høj på $4.94 – et prisniveau, der ikke er blevet rørt siden maj 2022.
Kæmpende for at etablere en konsolideringszone mellem $4.00 og $4.25, ser SNX-prisen ud til at være klar fra tilbagegangen, med prisaktion på kort tid, der sandsynligvis vil fortsætte med at trække på støtte fra 20DMA (sat til $3.76) for at opretholde opadgående moment.
Faktisk har støtte fra glidende gennemsnit været rygraden i teknisk struktur under den enorme +120% bevægelse i løbet af de sidste to måneder.
Dette blev udløst af et gyldent kors den 5. november 2023, hvilket siden har set 200DMA vende hastigt stigende – og står nu på $2,42.
Imidlertid viser nogle advarselsskilte sig fra RSI-indikatoren, der forbliver overophedet ved 62.03, på trods af tilbagetrækningsfaldet – hvilket tyder på, at yderligere nedadgange kan være på vej.
Men dette modsættes af bullish divergens på MACD-indikatoren, der læser på 0.029 – hvilket tyder på, at konsolidering er mere sandsynlig end yderligere tilbagetrækning.
Generelt ser SNX-prisen stærk ud her, med en sund tilbagetrækning, der fortsat afspejler den tidligere struktur i rallyet – med sigte på en fjerde bounce af 20DMA.
Dette efterlader SNX-prisen med et opadgående mål på $5.50 (en potentiel +31%).
Mens nedadgående risiko herfra kan føre til, at SNX-prisen falder til støtte på 20DMA ved $3.75 (en mulig -10,6%).
SNX-prisen bærer derfor en løbende risiko: en belønningsratio på 2.93 – hvilket tyder på en stærk indgang, og bestemt ikke på vej til nul lige foreløbig.

Top  Coinbase erwägt die erneute Listung von Terra Luna Classic: Neues Allzeithoch für LUNC in Sicht?

Men mens SNX-prisen er midt i en tilbagetrækning fra en lokal høj, strømmer klog penge til et hurtigt voksende Bitcoin cloud mining-projekt med henblik på at slå igennem inden den forestående Bitcoin-halvering i 2024.

SNX Pris Retracement Alternative? Mis Bitcoin Minetrix $BTCMTX Presale Da $4.87M Er Samlet Ind
Kast dig ud i den innovative verden af Bitcoin Minetrix og dens banbrydende stake-to-mine-system, når den stigende presale smadrer mere end 5.248.789 $.

Med et lokkende 141% Staking APY giver Bitcoin Minetrix en platform, hvor brugerne kan købe, satse og derefter se, hvordan belønningerne begynder at akkumulere.

I fejring af at have nået milepælen på 5M afholdes en konkurrence! 🎉 Lav dit mest unikke #BTCMTX-julegrafik/billede eller video. 🎨🎥🎄 Tweet, tag os, og inkluder #BTCMTXCOMP i dit bidrag. De tre bedste indsendelser har en chance for at vinde en kontantpræmie. 🎁 pic.twitter.com/1nhsatlXUB – Bitcoinminetrix (@bitcoinminetrix) 8. december 2023
Med tilgangen fra Bitcoin Minetrix er fortidens tunge startkapital og navigering af komplekse minedriftskontrakter borte.

5.5M På Kornet: Bitcoin Minetrix Skaber Eksplosion På 5M, Mens Markeder Skynder Sig Til Bitcoin Cloud Mining
Siden 2021-bullmarkedet har Bitcoin-minedrift trodset forventningerne ved at gennemgå noget af en renæssance i netværkets vækst.

Bitcoin’s Hash Rate (en måleenhed for den samlede mængde beregningskraft rettet mod minedrift af Bitcoin-blokke) er steget til en utrolig all-time high på 456.6 Exahashes per sekund (EH/S).

Denne dramatiske vækst er drevet af en betydelig stigning i skalaen af ​​Marathon Digitals og Riot Platforms’ minedriftsoperationer.

Verdens største Bitcoin-miner – Marathon – rapporterede, at de i løbet af Q3 2023 havde en gennemsnitlig hash rate på 14.2 EH/s (en vækst på 500% YoY), ca. 4% af det samlede netværkshas (miner omkring 1153 BTC pr. måned, eller, $42.2M USD).

Top  Nigeria overvejer at fjerne naira fra peer-to-peer platforme: Hvordan vil det påvirke kryptovaluta-markedet?

Imens rapporterede Riot Platforms en ny rekord-hashrate på 10.9 EH/s (minder omkring 368 BTC pr. måned, eller, $13.3M USD), hvor Rio’s operationer forventes at nå en hashrate på 20.2 EH/s inden sommeren 2024.

Men mens all-time high i Bitcoin-netværkets hash rate er sund for Bitcoin-netværkssikkerheden og tydeligt profitabelt for voksende minedriftsoperationer, har det også begyndt at miste syne…

(More)

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button