AltcoinsBitcoinEthereum

Solana-kurs stiger over 100 dollar og imponerer handlende og investorer – Ekspertudsagn og optimismen skyldes SOLs stigning efter netværksnedbrud.

Solana-kursen steg parallelt med Bitcoin-rallyet til over 100 dollars og har overrasket handlende og investorer. SOL har oplevet en stigning i købsinteressen i kølvandet på Bitcoins stigning over 43.300 dollars. Dette har ført til en bølge af shortsalg på markedet, hvor Solana reagerede kraftigt ved et kritisk supportniveau og nu holder sig over 100 dollars. Denne stigning har genoprettet investorernes tillid til tokenets præstationer.

Kurserholung

Mens SOL er ved at komme sig efter et nyligt netværksnedbrud, er der gode nyheder for dets ejere. SOL handles til 105,29 dollars efter en stigning på 4,27 %, hvilket viser en solid bedring fra sit tab for tre dage siden. Denne bedring understøttes af, at SOL brød gennem det gennemsnitlige prisniveau for de sidste 10 dage, hvilket tyder på en positiv stemning blandt de optimistiske handlende. SOL har været i en opadgående trend siden 23. januar og har kommet sig efter et fald, hvor det blev handlet til 78 dollars.

Kursen på SOL har oplevet en bemærkelsesværdig stigning fra 95,35 dollars til 101,3 dollars. Da SOL har brudt det 10-dages gennemsnitsprisniveau (EMA10), tyder dette på en stærk opadgående bevægelse for kryptovalutaen. SOL har vist sig at være modstandsdygtig og steg i dag til en højeste værdi på 102 dollars, selvom det i løbet af tirsdagen registrerede et ugentligt lavpunkt på 93 dollars.

Opadgående bevægelser for SOL afspejler en generel stigning i kryptovalutabranche. I løbet af den seneste dag er værdien af den mest populære kryptovaluta, Bitcoin, også steget med 3,95 %. Investorer er lettet over, at SOL stiger igen, især efter det lammerende netværksnedbrud, der i fem timer ikke tillod adgang til blockchainen. Solana har ikke oplevet et større nedbrud i næsten et år; derfor forårsagede afbrydelsen en alvorlig tillidskrise.

Top  Bitcoin-Preis stürzt ab: Kryptowährungen erleben massiven Verkaufsdruck nach ETF-Genehmigung

Eksperternes meninger og markedsudsigter

Den kendte pseudonyme kryptohandler Wick påpegede, at SOL ville opleve yderligere stigninger, efter at et mønster på diagrammet lignede store prisbevægelser i oktober og december sidste år. Wicks opdagelse af et “skyggefuldt squeeze-område” advarer ofte om en kommende ekstrem prisbevægelse og indikerer potentialet for en ekstrem bevægelse opad.

SOL og Bitcoin har været i spidsen for den nuværende stigning, men også altcoin-markedet har vist tegn på optimisme. Grundlæggeren af Cubic Analytics, Caleb Franzen, udtrykte optimisme over altcoins og tilskrev dette til omvendelsen af den euforiske stemning, der indtraf mod slutningen af sidste år.

Franzen påpegede, at den samlede markedsandel af kryptovalutaer, der ikke inkluderer Ethereum og Bitcoin (TOTAL.3), synes at komme sig fra oversolgte niveauer, da den for nylig igen testede en betydelig akkumulationszone. Ifølge Franzen er den forbedrede markedsandel af altcoins positiv og tyder på, at investorer generelt foretrækker altcoin-investeringer.

Den fremtrædende kryptoanalytiker Arthur Hayes roste for nylig Solana og rådede investorer til at overveje at genindtræde på SOL-markedet. Hayes’ støtte er baseret på Solanas imponerende comeback efter en betydelig nedadgående tendens udløst af FTX’s sammenbrud. Hayes’ positive fremtidsudsigter for Solana viser hans voksende tillid til projektet.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button