AnalyseBitcoin

Solana Kursen er klar til at indlede en ny Bullenzyklus – Vil SOL kursen snart sætte en ny All-Time High?

Solana står over for en spændende tid med potentiale for en ny opadgående cyklus. Mange analytikere spekulerer nu på, om SOL-kursen snart vil nå en ny All Time High (ATH).

Solana er tæt på at bryde det vigtige Golden Ratio modstandsniveau på ca. 170 USD. Med en stigning på kun ca. 10,6 % er Solana på vej mod dette afgørende niveau. En vellykket opbrud over Golden Ratio kan signalere starten på en ny opadgående cyklus, hvor Solana kan sigte mod ATH på ca. 260 USD.

Indikatorer for ugentlige og månedlige diagrammer viser primært positive tegn med stigende MACD-histogrammer og bullish krydsninger af MACD-linjer. RSI bevæger sig dog mod overkøbte regioner, og der er en risiko for en potentiel nedadgående divergence.

På daglig basis kan der observeres nogle blandede signaler, da MACD-histogrammet viser en nedadgående tendens, men MACD-linjerne forbliver bullish krydsede. RSI er også i overkøbt territorium, men det gyldne kors af EMA’er bekræfter stadig den kortsigtede bullish trend.

På kort sigt i 4-timersdiagrammet er der også blandede signaler, da MACD-histogrammet falder nedadgående, mens MACD-linjerne krydser nedad. RSI forbliver i neutral zone, men det gyldne kors af EMA’er bekræfter igen den kortsigtede bullish trend.

Når det kommer til handel med Bitcoin, støder Solana-kursen på signifikant support ved 0,382 Fib niveauet på omkring 0,00198 BTC. Dette niveau har hidtil holdt som støtte, og en bullish reaktion herfra kan potentielt sende prisen mod Golden Ratio på omkring 0,003 BTC.

Samlet set viser tekniske indikatorer stadig en overvejende bullish stemning for Solana, selvom der er nogle potentielle faresignaler at være opmærksom på. Det bliver spændende at se, om SOL-kursen snart vil sætte nye rekorder og bekræfte begyndelsen på en ny opadgående cyklus.

Top  Bitcoin-reserver hos Binance tømmes hurtigt, mens flytning af midler skifter til Coinbase

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button