AltcoinsBitcoinEthereum

Solana oplever markant prisfald efter store SOL-overførsler af ukendte hvaler

Solana oplever nedadgående tendens efter store SOL-overførsler af ukendte hvaler

Solana, den femtestørste kryptokurrency efter markedsværdi, har oplevet en nedadgående tendens, efter at ikke-identificerede hvaler har foretaget store SOL-overførsler inden for de seneste 24 timer. Ifølge en nylig rapport blev mere end 2,5 millioner SOL-mønter overført af disse entiteter. Denne udvikling har skabt spekulationer om den potentielle årsag til transaktionen og dens mulige indvirkning på fremtidig pris for aktivet.

Mens SOL ikke er den eneste mønt, der gennemgår store prisjusteringer, har populære kryptokurverter som Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH) også lidt betydelige tab inden for de seneste 24 timer og mistet mindst 2% af deres værdi fra dagen før. Mens markedet generelt er præget af en børsstemning, udnytter store investorer lejligheden til at åbne positioner og købe tokens til nedsatte priser.

Detaljer om overførsel af 2,5 millioner SOL-mønter af Solana-hvaler

Data fra Whale Alert viser, at der har været to bemærkelsesværdige transaktioner på mindst 1 million SOL i løbet af de sidste 24 timer. Ifølge data blev en imponerende mængde på 1.519.488 Solana-mønter til en værdi af 224,6 millioner dollars overført fra en wallet mærket som “ukendt” til en anden ikke-identificeret wallet. Kort tid efter blev endnu en transaktion udført, hvor præcis 1.000.000 SOL-mønter blev flyttet fra en anonym wallet til endnu en ukendt wallet.

De to transaktioner flyttede tilsammen SOL til en værdi af 372,4 millioner dollars på mindre end en time. Den pludselige overførsel, især på et tidspunkt hvor kryptomarkedet oplever en blandede (neutral) stemning, har skabt bekymringer blandt investorerne.

Top  US-Pensionskassen prüfen Investitionsmöglichkeiten in Kryptowährungen

Det er dog vigtigt at bemærke, at transaktioner af denne størrelsesorden ikke altid betyder salg, men kan skyldes forskellige scenarier som akkumulering til langvarig holdning, omlægning af aktiver af institutionelle investorer eller endda en intern wallet-omstrukturering af store investorer (almindeligvis kaldet hvaler). Mens den præcise årsag endnu er ukendt, har dette bidraget til bekymringerne hos markedsdeltagerne.

Solana (SOL) prisudvikling

Inden for de seneste 24 timer er prisen på Solana (SOL) betydeligt faldet. Ifølge data fra CoinMarketCap handles SOL i øjeblikket til 141,43 dollars, hvilket svarer til et fald på 5,42% på nuværende tidspunkt. Aktiviteter omkring mønten, som afspejles i 24-timers handelsvolumen, er også faldet med 11,18% til 2,19 milliarder dollars, hvilket tyder på lavere aktivitet blandt handlende.

Det er vigtigt at vide, at SOL inden for de seneste 24 timer har handlet mellem de laveste på 140,81 dollars og 148,73 dollars, hvilket stadig er 45,6% under sit all-time high på 259,96 dollars, nået i november 2021. Set tilbage er SOL faldet med 10,08% i de seneste syv dage og med 1,99% i de sidste 30 dage.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button