AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Solana Price Skyrockets: Approaching $80 – $100, with Trading Volume Remaining Strong

Solana prisen stiger med 8% på 24 timer, hvilket bringer altcoinets værdi op på $78,64, mens markedet som helhed kun bevæger sig med 0,4% i dag. Stigningen betyder, at SOL har øget med 10% på en uge og med 33% inden for de sidste 30 dage. I løbet af det sidste år har token også oplevet en imponerende stigning på 450%.

Med et handelsvolumen på 3 milliarder dollars og med de fleste analytikere forventer en bullish marked næste år, kan SOL potentielt se yderligere gevinster i de kommende uger og måneder.

Solana Price Prediction

SOL’s chart ser meget bullish ud i øjeblikket, med indikatorer der peger på yderligere gevinster på kort sigt. Blandt andet har RSI (lilla) steget tilbage til 70 efter nogle dage tættere på 60, et tegn på at købstrykket og efterspørgslen stadig er stærk med SOL.

Endnu mere bullish er SOL’s 30-dages gennemsnit (gult), der fortsætter med at stige højere over sit 200-dages gennemsnit (blå), hvilket tydeligt viser, at token stadig er i en vækstfase med yderligere gevinster.

Andre bullish tegn kommer fra SOL’s supportniveau (grønt), der er steget konsekvent og afgørende i de seneste uger, samt fra dets 24-timers handelsvolumen.

Det er en tydelig indikator for vedvarende interesse i SOL, der fortsat tiltrækker hvaler mere end nogen andre mønter, bortset fra Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Solana’s Future

Mens der er nogle bekymringer om, at FTX Estate sidder på over $1 milliard i Solana og muligvis kan sælge det i fremtiden, påpeger observatører at en stor del af exchange’s SOL beholdninger er låst indtil 2025 eller senere, så det hele ikke vil blive solgt på én gang.

Top  Mirai Labs wechselt zu Avalanche-Subnetz: Was bedeutet das für das krypto-gaming-Studio?

Derfor bør Solana-prisen fortsætte med at se vækst på lang sigt, med tokenets udsigter forbedret af Solanas vækst som en NFT- og DeFi-platform.

Diversifikation med nye tokens

Solana er bestemt en af de stærkeste store tokens på markedet lige nu, men det er ikke det eneste token med gode fremtidsudsigter.

Der er også flere presale tokens, der ser lovende ud i øjeblikket, herunder Bitcoin ETF Token (BTCETF), en deflationær ERC-20 kryptovaluta, der har rejst lidt over $4 millioner i dens token-tilbud.

Denne imponerende mængde midler tiltrækkes på grund af dens meget deflationære tokenøkonomi. Den vil brænde 25% af dens maksimale forsyning over tid, og der vil blive brændt 5% hver gang Bitcoin ETFs eller Bitcoin når en af fem milepæle. Derudover vil Bitcoin ETF Token have en staking mekanisme, der vil tjene ejerne en passiv indkomst.

Alt dette gør BTCETF til en af de mest bullish nye mønter i år, og investorer kan deltage i dens salg ved at besøge den officielle Bitcoin ETF Token hjemmeside.

Artiklen er kun til informationsmæssige formål og udgør ikke investeringsrådgivning. Hvis du gerne vil modtage vores gratis daglige nyhedsbrev om dagens kryptonyheder, skal du angive din e-mail.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button