AltcoinsBitcoinCardanoDeFiDogecoinEthereum

Solana (SOL) toymønter kæmper for at holde momentum – Kan SOL holde kursen med 70% gevinst på 30 dage, der overgår konkurrenterne?

Solana (SOL) – Stigende priser og konkurrenceevne

Solana (SOL) holder fast nord for det psykologisk vigtige niveau på $100, på trods af urolige og uforudsigelige handelsforhold på tværs af den brede krypto-markedet takket være massive optionsudløb ved årets afslutning.

Mens SOL er trukket tilbage med 16% fra mandagens flerårige højdepunkter på omkring $125, fortsætter den med at handle højere med 75% i den seneste måned og 375% siden udgangen af september.

Den forbløffende rally i SOL-markedet i de seneste tre måneder har set cryptocurrency hoppe i rangeringen for at blive den femtestørste efter markedsværdi, kun overgået af Bitcoin (BTC), Ether (ETH), USDT (USDT) og BNB (BNB), med en aktuel markedsværdi på omkring $44,4 mia. ved den nuværende pris lige over $103.

Eksploderingen på SOL-markedet kommer, når netværket markerer sig som en seriøs konkurrent for Ethereum.

Ifølge data præsenteret af DeFi Llama er handelsvolumenerne på Decentralized Exchange (DEX) på Solana tæt på at overhale volumenerne på Ethereum, med mere end $5 mia. hidtil i denne uge mod lidt over $6 mia. på Ethereum.

Med Solana-baserede DEX-volumener sidst på omkring $26 mia. hidtil for måneden, er det en mere end 26x stigning i forhold til volumenerne i september.

Stigningen i DEX-aktivitet på Solana kommer i kølvandet på stigende spekulation om meme-mønter på kæden og en stigning i handel i forbindelse med airdrop-jagt.

Privatinvestorer kigger i stigende grad mod Solana som økosystemet med de største muligheder, takket være sine næsten øjeblikkelige transaktioner og lave gebyrer.

Det står klart, at investorer flytter deres interesse til SOL.

Prisforudsigelse – Hvor går det næste for Solana (SOL)?

Uforudsigeligheden af årsskiftet betyder, at det er svært at sige, om SOL vil afslutte året over eller under $100.

Top  Kan Ethereum nå $5,000 denne måned, da indstrømningerne overstiger $29 millioner?

Risikoen for en tilbageslag til det vigtige langsigtede niveau på $75-80 ligger stadig på bordet, da dette niveau ikke tidligere blev testet på vejen opad.

Men den stærke opadgående tendens, der har været i spil siden oktober, fortsætter med at være i spil.

Dykkene forbliver tilbøjelige til at blive købt, så længe den bredere krypto-bull-marked er i fuld gang.

SOL er odds på at teste sine højdepunkter i april 2022 i $140’erne i starten af 2024.

SOL Alternativ at overveje – Meme Kombat ($MK)

Mens Solana (SOL) kunne tilbyde gode opadgående muligheder for de kommende måneder, bør handlende altid se mod at diversificere deres krypto-beholdninger.

For dem med en stærk risikotolerance er investering i lovende op-og-kommende web3-projekt ved at købe deres tokens presales en god måde at generere potentiale hurtige eksponentielle gevinster.

Cryptonews.com bruger meget tid på at analysere, hvilke presales der har potentiale, og et sådant projekt, som de er store fans af, er et spændende nyt projekt kaldet Meme Kombat.

Meme Kombat blander verdenerne af krypto-spil og spil med dets spændende platform, hvor brugerne kan satse på udfaldene af spændende kampe mellem karakterer baseret på nogle af kryptoverdenens mest populære meme-mønter.

Tidlige $MK-investorer kan også nyde godt af generøse staker-gevinster, som i øjeblikket er på mere end 100% årligt.

Projektet har allerede rejst næsten $5,25 mio., på trods af at det blev lanceret for blot få uger siden.

Disclaimer: Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button