AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinEthereum

Solana stiger i værdi og spår store gevinster – hvad betyder den stigende adoption for prisen?

Solana prisforudsigelse, da SOL bliver den 5. mest handlede krypto i verden – Stigende adoption?

Solana-prisen har opnået en stigning på 1,5% i den seneste time, med altcoin, der er steget med 0% inden for de sidste 24 timer. SOL er nu på $60,70, og det er steget med 5% i den seneste uge og 65% i de sidste 30 dage. Dets seneste stigning har gjort det til den femte mest handlede kryptovaluta på markedet i volumen. Meget af SOL’s gevinster kommer fra handlende, der vender tilbage til tokenet efter et dårligt 2022, men det står også klart, at den stigende brug og adoption af Solana-blockchainen spiller en afgørende rolle. Dette betyder, at SOL bør opleve yderligere gevinster i de kommende uger og måneder, især hvis markedet går ind i en fuld bulleperiode næste år.

Solanas prisprediktion

Solanas diagram og indikatorer ser stadig meget gode ud, med tokenet opretholder nok momentum til at stige yderligere i nær fremtid. Dets 30-dages gennemsnit er nu steget godt ud over det 200-dages gennemsnit, hvilket tyder på, at SOL’s seneste rallyer ikke er løbet tør for damp endnu og sandsynligvis vil fortsætte.

På samme måde er tokenets RSI steget over 60 og ser ud til at være på vej tilbage til 70, hvis ikke højere. Dette ville antyde yderligere kursstigninger, og med SOL’s 24-timers handelsvolumen nu på $2 milliarder, er der bestemt nok interesse i tokenet til at opretholde yderligere stigninger. Sådanne volumener gør SOL til den femte mest handlede mønt på markedet, kun overgået af Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) og USDC.

Top  PayPal lancerer Cryptocurrency Hub: Hvad kan brugerne forvente?

Bearishness og Solana’s kommende potentiale

I øjeblikket ser det imidlertid ud til, at hvaler læner sig mere mod at sælge tokenet, i stedet for at opbygge flere. En sådan bearish adfærd ville være i tråd med resten af markedet og ville antyde, at SOL muligvis vil vakle lidt mere, før det igen ser stabil stigning. Ikke desto mindre har det været en af de største modtagere af de seneste markedsbaserede rallyer, med dens uforholdsmæssige gevinster, der i høj grad stammer fra uforholdsmæssige tab sidste år.

På trods af dette har Solana-blockchainen modtaget masser af gode nyheder i de seneste måneder, herunder dets inklusion i Visas stabile test. Det har også set sin samlede værdi låst i stigning, mens det for nylig har fejret omkring ni måneders kontinuerlig up time. Dette tyder på positive ting for 2024, og Solana-prisen forventes at følge trop. Faktisk kan det nå $100 inden for de første par måneder af det nye år.

Presale Tokens for Quick Market-Beating Gains

Mens SOL sandsynligvis er den stærkeste store altcoin på markedet lige nu, er det ikke det eneste alt, der sandsynligvis vil se store gevinster i nær fremtid. Der er også en række nye altcoins, der i øjeblikket afholder deres presales, hvilket giver dem masser af momentum og opmærksomhed, før de bliver noteret. Et godt eksempel på en sådan mønt er Bitcoin ETF Token (BTCETF), en ERC-20 kryptovaluta, der har rejst imponerende $2 millioner i sit token-tilbud.

Bitcoin ETF Token er en af de mest interessante og spændende nye tokens, der er dukket op i år, og årsagen hertil ligger i dets deflationære tokenomics. Det planlægger at brænde 25% af sin totale maksimale forsyning over tid, hvor platformen brænder i 5% i parallel med fremskridtet af Bitcoin ETF’er. Det forventes, at sådanne tokenomics vil øge prisen på tokenet, som indehavere også kan bruge til at stave for en passiv indkomst.

Top  Scorpion Casino (SCORP) Has Raised $2.23 Million and Is Racing Towards Momentum

Investorer kan tilslutte sig dets presale ved at besøge den officielle Bitcoin ETF Token hjemmeside, hvor 1 BTCETF-token nu koster $0,0060. Da BTCETF kun har en maksimal forsyning af, og da det vil brænde denne forsyning aggressivt, er prisen sandsynligvis at stige meget højere end dette, når det noteres på børser.

Afsluttende bemærkninger

Crypto er en højrisiko-aktivklasse. Denne artikel leveres til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan miste hele din kapital. Tilmeld dig vores gratis daglige nyhedsbrev for en hurtig 3 minutters læsning om dagens kryptonyheder!

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button