AnalyseBitcoinEthereum

Solana’s beeindruckende Aufwärtsdynamik: SOL-Preis auf über 110 $ – Bullen streben möglicherweise die Marke von 120 $ an

Solana Rally: SOL-Prisen Skyder Mod Nye Højder

Solana-kryptovalutaen har oplevet en imponerende opadgående bevægelse i de seneste dage, der har fået prisen på SOL til at stige til over 110 $. Denne rally har fanget opmærksomheden fra krypto-samfundet, da bullerne måske snart sigter mod mærket på 120 $.

Opadgående Trend for SOL-Prisen

SOL-prisen begyndte sin genopstående bevægelse fra støtteniveauet på 95,00 $ i forhold til US-dollar. På nuværende tidspunkt ligger prisen over 105 $ og det enkle glidende gennemsnit på 100 (4 timer). På 4-timers diagrammet for SOL/USD-parret dannes en vigtig bullish trendlinje med støtte ved 109,20 $ (datakilde fra Kraken). Dette tyder på, at prisen måske fortsætter med at stige, hvis den kan bryde modstandsniveauerne på 115 $ og 118 $.

Modstandsniveauer og Tekniske Indikatorer

Den seneste rally har fået Solana-prisen til at overskride 110-dollar-mærket og hurtigt nærme sig Bitcoin og Ethereum. Prisen har nået op til næsten 115 US-dollar, og der viser sig ingen tegn på udmattelse opad. Dette bekræftes også ved at holde gevinster over det 23,6 %-Fib-Retracement-niveau for den seneste bølge. Den umiddelbare modstand ligger nær 115-dollarmærket, med den næste store modstand ved 118 $. En succesfuld afslutning over dette niveau kunne banke vejen for en yderligere markant stigning, hvor den næste vigtige modstand ligger omkring 125 US-dollar. På den anden side kan der være en nedadgående korrektion, hvis SOL-prisen ikke kan stige over 115 $. Den første støtte er ved 112,20 $, efterfulgt af den vigtige støtte ved 109,20 $.

Top  Short-Seller taber milliarder på kryptomarkederne: Bitcoin-rallye koster dem dyrt

De tekniske indikatorer tyder på, at SOL/USD på 4-timers diagrammet fortsætter med at vinde momentum. RSI ligger over 50-mærket, mens MACD i den bulliske zone accelererer.

Investering i Krypto

Det er dog vigtigt at bemærke, at investering i kryptovalutaer er risikabelt, og denne artikel er udelukkende til uddannelsesmæssige formål. NewsBTC giver ingen investeringsrådgivning, og det er dit ansvar at foretage din egen research, inden du træffer investeringsbeslutninger. Brugen af de oplysninger, der leveres på denne hjemmeside, sker udelukkende på eget ansvar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button