AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Sonnenshein fra Grayscale opfordrer SEC til at godkende spot Bitcoin ETF’er samtidigt

Grayscale CEO Michael Sonnenshein mener, at den amerikanske finanstilsynsmyndighed, Securities and Exchange Commission (SEC), bør godkende spot Bitcoin (BTC) børshandlede fonde (ETF’er) samtidig.

Sonnenshein gav udtryk for sine synspunkter under en nylig interview med Bloomberg TV og sagde, at den regulerende myndighed bør bestræbe sig på at etablere en fair konkurrence for alle markedets deltagere.

“Vi har offentligt været fortalere for, at når kommissionen er klar til at give de nødvendige godkendelser til spotprodukter at komme på markedet, bør det ske på én gang – de udbydere, der er operationelt klar til at lancere deres produkter, bør komme ud af porten på én gang,” udtalte han.

Han bekræftede også Grayscales parathed til at liste Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) som en ETF, samtidig med at forpligte sig til at sænke omkostningsforholdet, som i øjeblikket er på 2%, når den begynder at handle som en ETF.

Tidligere i år opnåede Grayscale en betydelig sejr mod SEC, da den søgte at omdanne sin trust til en ETF. Imidlertid spekulerer industrianalytikere og observatører nu på, hvilke virksomheder blandt de mere end 10 ansøgere, der ønsker at lancere spot Bitcoin ETF’er, først vil opnå regulatorisk godkendelse.

Tidspunktet for godkendelsen vejer tungt, da det kan give en betydelig fordel i form af tiltrækning af investorinteresse og kapital.

Sonnenshein gav udtryk for bekymringer over at forsinke Garyscales ETF. Han udtrykte bekymring om mulige konsekvenser, hvis SEC nægtede Grayscale muligheden for at lancere sin ETF samtidig med andre ansøgere.

“Det ville sætte dem i en forfærdelig situation, hvis de skulle skade de hundredtusinder af investorer i GBTC, der overvejer andre produkter, der kommer på markedet før det,” tilføjede han.

Top  Sikkerhedsbrud på sociale platform Stars Arena: Millioner stjålet i angreb på smart kontrakt supported af Avalanche

Kampen om en Bitcoin ETF har strakt sig over et årti, og den kan nå en konklusion i de kommende uger, da en afgørende deadline nærmer sig i begyndelsen af januar.

I denne periode vil reguleringsmyndigheder vurdere en ansøgning fra ARK og 21Shares, hvor markedsanalytikere spekulerer i, at hvis disse ansøgere får regulatorisk godkendelse, kunne det bane vejen for andre også.

En af de aktuelle forhindringer, som udbyderne kæmper med, handler om in natura-versus-kontantindløsninger for fondene, en definerende karakteristika af ETF’er.

I tilfælde af in natura-indløsning udveksler en ETF-udsteder de underliggende værdipapirer i fonden med en markedsmager for at oprette og indløse aktier, i stedet for at udføre transaktioner med kontanter.

Imidlertid kan reguleringsmyndigheder være tilbageholdende med at tillade in natura-indløsninger for Bitcoin ETF’er på grund af bekymringer om mæglere, der håndterer Bitcoin.

Som følge heraf arbejder udbyderne flittigt på at løse dette problem for at stemme overens med regulerende forventninger.

Sonnenshein udtrykte støtte til in natura-indløsningsmodellen.

“Vores holdning her er, at modellen virker, den fungerer godt, den beskytter investorer, den skaber stramme spænd og likviditet, og skaber i sidste ende en positiv investoroplevelse. Da vi er på dette afgørende tidspunkt for faktisk endelig at se spot-Bitcoin ETF’er komme på markedet, bør vi ikke bryde med konventionen.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button