AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Sotheby’s Lancerer Første Bitcoin Ordinals Salg af Pixelated NFT Art

Sotheby’s annoncerer starten på sin indledende Bitcoin Ordinals salg, en online auktion, der viser tre genstande fra BitcoinShrooms NFT-samlingen.

I en X-post den 6. december annoncerede auktionshuset, at de var “henrykte” over at præsentere deres første Bitcoin Ordinals salg, som løber fra den 6. til den 13. december.

“Ved at væve den nuancerede tapestry af Bitcoins historie, kultur og kerne teknikaliteter elegant sammen, danner hvert unikt, pixeleret og håndlavet stykke en del af en mesterlig, men legesyg guide til det revolutionerende rige af Bitcoin,” bemærkede Sotheby’s i en pressemeddelelse, der annoncerede starten på auktionen.

Udtænkt af den pseudonyme digitale kunstner Shroomtoshi, features BitcoinShrooms pixeleret kunst, der sigter mod at illustrere historien, kulturen og de kerne tekniske aspekter af blockchain ifølge Sotheby’s.

Selvom BitcoinShrooms-samlingen består af 222 værker, vil kun tre genstande være til salg.

De tre genstande, der er til salg, inkluderer “S,” der symboliserer “Self-Sovereignty;” “Sovereign Individual,” der finder inspiration i den Bitcoin-relaterede bog af James Dale Davidson og William Rees-Mogg; og “BIP39 Seed,” en henvisning til den almindeligt anvendte 12 til 24 recovery seed phrase backups.

Indtil videre er der blevet afgivet i alt 107 bud på de forskellige partier, hvor “S” har fået højeste interesse med 47 bud.

Selvom hvert parti oprindeligt blev vurderet i intervallet mellem $20.000 og $30.000 uden reserve, har de nuværende bud allerede overskredet disse skøn. “S,” “Sovereign Individual,” og “BIP39 Seed” har i øjeblikket bud på henholdsvis $42.000, $50.000, og $28.000.

“BitcoinShrooms-samlingen er en pixeleret gennemgang af de første 13 år af Bitcoin, en hyldest til 8-biters kunststil, der udtrykker en let nostalgi for 90’erne,” sagde Shroomtoshi om samlingen.

Top  Moderate Zugewinne an der Wall Street og fokus på Bitcoin, Microstrategy og AMD - Aktiehandelens indikationer for dagen.

Bitcoin Ordinals-protokollen giver en ny metode til at lagre og udveksle digitalt indhold på Bitcoin blockchain. Ved at udnytte satoshier, de mindste enheder af bitcoin, kan brugerne indgravere NFT’er, BRC-20-tokens og andre vilkårlige data direkte på blockchain, hvilket gør hvert stykke til en distinkt og handelbar aktiv.

Selvom udtrykkene “Ordinals” og “inscriptions” ofte anvendes omveksleligt, fungerer en ordinal specifikt som en unik seriel identifikator for en enkelt satoshi, hvorimod en indskrift henviser til indholdet eller dataene knyttet til denne specifikke satoshi.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button