AltcoinsBitcoinDogecoin

SpaceX akzepterer Dogecoin for finansiering af næste månemission: Alt du skal vide

Elon Musk og SpaceX tager Dogecoin til det ydre rum

Elon Musks fascination med Dogecoin har ført til, at hans rumfartsselskab, SpaceX, fortsat accepterer betalinger med den kontroversielle kryptovaluta. Dette sker som en del af finansieringen af den kommende rummission DOGE-1. Satellitten, der vil bære navnet DOGE-1, vil blive sendt afsted med en SpaceX Falcon 9-raket fra Kennedy Space Center i Florida den 14. februar i år.

Finansieringen af DOGE-1-missionen kommer fra Geometric Energy Corporation (GEC), der har bekræftet, at de også denne gang vil betale SpaceX med Dogecoin. Denne mission blev først annonceret i maj 2021, og på trods af gentagne forsinkelser forventes opsendelsen af DOGE-1 endelig at ske til februar.

Formålet med DOGE-1-missionen er at transportere Dogecoin til månen og samle data fra dens overflade med udstyr som kameraer og sensorer. Derudover vil satellitten vise reklamer og logos på en skærm samt streame live på Twitch og YouTube. Projektet er fuldstændig finansieret med Dogecoin som betaling for at blive fragtet til rummet ombord på SpaceX Falcon 9.

Elon Musks stærke tilknytning til Dogecoin er tydelig, da han fortsat bringer denne kryptovaluta op på sin Twitter-profil. Samtidig med at han er kendt som “Dogefather”, forbliver hans holdning til Bitcoin mere uklar. Selvom Tesla stadig ejer store mængder af Bitcoin, accepterer virksomheden ikke længere betaling med den. Dogecoin ligger stadig stabilt på markedet til en pris på 0,078 US-dollar.

DOGE-1-missionen og SpaceX’s accept af Dogecoin viser, at kryptovalutaer kan have potentiale til interplanetarisk handel og brug ud over vores egen planet.

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button