AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinPolkadot

Spændende tider for Bitcoin ETF og lovende kryptoprojekter i 2024

Det Bitcoin ETF-industrien ser nye overskrifter ramme markedet næsten hver anden dag. Franklin Templeton, en global formueforvaltningsvirksomhed, har endda indsendt en ansøgning om sin egen spot ETF.

Der er Blackrock, Valkyrie, Bitwise og næsten 20 andre ansøgere i denne konkurrence hidtil.

Det handler ikke kun om BTC, der er stadig optimistiske projekteringer for to flere cryptocurrencies, nemlig Polkadot og InQubeta. Ifølge analytikere bør disse top-kryptovalutaer ikke glemmes under den nuværende BTC-vildfarelse.

Ansøgere af Spot Bitcoin ETF venter på godkendelse

Formueforvaltningsvirksomheder som Fidelity har ansøgt om spot ETF’er med en deadline i januar 2024. Mange ser dette som et godt tegn og siger, at når det først er godkendt, kan dette give kryptoinvestorer en langt mere lukrativ måde at investere i BTC.

Derudover har vi endda Hongkong, El Salvador og Saudi-Arabien, der arbejder på deres egne ETF’er! Det er massivt for kryptoindustrien som helhed og kan bringe mere end 50 milliarder dollars ind på markedet i de næste 2 år.

Polkadot (DOT) forventes at have store gevinster i 2024

Polkadot er en kryptovaluta, der gør det muligt for data og aktiver at blive overført cross-chain. Den danner i det væsentlige et grundlag for web3-tjenester og gør brug af et parachain-netværk, således at blockchain-systemer er forbundet.

DOT-priserne steg med 20% i begyndelsen af december og viste positiv vækst i de følgende dage. Imidlertid er tingene faldet lidt til ro i den seneste uge, mens kryptomarkedet fortsætter med at tilpasse sig, og entusiaster forsøger at finde de bedste kryptovalutaer at købe.

Top  Oasys indgår partnerskab med japansk finansgigant for at styrke blockchain spil-økosystemet

Ifølge kryptoanalytikere er det sandsynligt, at DOT-priserne kun vil stige i 2024, når påvirkningen af Web3 vokser. Derfor er det helt sikkert en god krypto at holde øje med.

InQubeta er en dark horse sat til enorme afkast

Det, der adskiller InQubeta fra sine modparter, er, at det er verdens første krypto-crowdfunding-platform, der muliggør brøkdelig investering i AI-startups ved hjælp af sin indfødte token, QUBE. Denne initiativ transformerer den måde, AI-startups rejser penge på og engagerer sig med deres supporters.

QUBE-token repræsenterer en investeringsmulighed, der er helt unik på markedet, bygget til enkeltpersoner, der brænder for potentialet for AI-teknologivirksomheder. Den fungerer som en deflationær ERC20-token med en 2% skat på alle køb og salg, som bidrager til en brændingspung og øger tokenets værdi over tid. Derudover inkorporerer QUBE en 5% salgsskat, der går til en dedikeret belønningspool, der giver investorer mulighed for at tjene belønninger ved at stake deres tokens.

Ved at udnytte kraften i blockchain-teknologi og smarte kontrakter har InQubeta etableret en investeringsproces, der tilbyder fordele for både investorer og startups. Platformens unikke NFT-marked fungerer som en gateway for AI-startups at rejse midler ved at tilbyde belønnings- og aktiebaserede NFT’er. QUBE-tokenholdere kan problemfrit investere i disse projekter og fremme et symbiotisk forhold, der fremmer væksten og succesen for AI-teknologivirksomheder.

Konklusion

Når du ønsker at opbygge den perfekte kryptoportefølje, kan det være udmattende at finde ud af, hvilken kryptovaluta, der skal investeres i. Med det sagt var 2023 et stabilt år for kryptovalutaer efter et katastrofalt 2022, hvor branchens troværdighed blev beskadiget af FTX-død og en række andre skandaler.

Top  CEO af StarkWare Industries træder tilbage på grund af familie sundhedsproblemer

Imidlertid med InQubeta og Polkadot, der nu får meget momentum, kan kryptoentusiaster finde trøst i, at der stadig er gode projekter derude, hvor de kan investere deres penge.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Hold dig informeret med omfattende Polkadot News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button