AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Spænding omkring godkendelse af den første Bitcoin ETF – hvad betyder det for investorer?

Med Securities and Exchange Commission (SEC) tæt på godkendelsen af de første Bitcoin (BTC) børshandlede fonde (ETF’er), kæmper udstederne om en tidlig fordel for at fange investorernes interesse.

Fidelity har konkurreret med et meget attraktivt gebyr på 0,39%, mens Invesco/Galaxy annoncerede en gebyrfritagelse for de første seks måneder af drift og for de første $5 mia. i aktiver holdt, efterfulgt af et gebyr på 0,59%.

Analytiker Eric Balchunas fra Bloomberg har også forudsagt, at BlackRock sandsynligvis vil fastsætte sit gebyr til 0,47%, ifølge en nylig rapport fra Fortune.

Introduktionen af en spot Bitcoin ETF har længe været forventet som en gateway til at tiltrække traditionelle investorer, lige fra detailhandlere til formueforvaltere, ind i den volatile kryptosektor.

Tidligere ansøgninger om Bitcoin ETF’er blev afvist af SEC på grund af bekymringer om det umodne Bitcoin-marked og potentialet for manipulation.

Efter at Grayscale, en prominent krypto-aktivforvalter, vandt en afgørende retssag mod agenturet i 2023, har SEC signaleret sin hensigt om at åbne dørene for dette investeringsprodukt, som følger den nuværende pris på Bitcoin.

12 Udstedere Konkurrerer om Spot Bitcoin ETF Godkendelse

P.t. er 12 udstedere i kampen om godkendelse af spot Bitcoin ETF’er, herunder industrigiganter som BlackRock, Fidelity, Grayscale og Franklin Templeton.

I slutningen af december bad SEC udstederne om at indsende deres endelige revideringer af deres ansøgninger inden årets udgang, hvilket potentielt kan bane vejen for en lancering allerede den 10. januar, fristen for SEC’s beslutning om den første ansøger i køen, ARK/21Shares.

Top  Ethereums Layer-2-Netzwerke erreichen Allzeithoch - hvad betyder det for kryptovalutaen?

Mens udstederne finpudser deres ansøgninger, er detaljerne om, hvordan disse ETF’er vil fungere, kommet i fokus.

En central spørgsmål har drejet sig om den indløsningsmodel, som udstederne vil anvende.

ETF’er er typisk afhængige af autoriserede deltagere og institutionelle investorer, der skaber eller indløser individuelle aktier i fonden gennem et arbitrage-system, der holder ETF’ens pris tæt på den underliggende værdi af aktivet.

Bitcoin falder 8% efter rygter om ETF-forsinkelse

Onsdag kollapsede Bitcoin til så lavt som $40.000 efter en rapport fra Matrixport hævdede, at SEC står over for at afvise ansøgninger om spot Bitcoin ETF’er denne måned.

“Matrix on Target forudsiger, at SEC vil afvise spot Bitcoin ETF’er i januar og advarer handlende om at afdække lang eksponering,” skrev selskabet i et nyligt opslag på X (tidligere Twitter).

“Med SEC-formand Gensler’s skepsis mod krypto, forventes en potentiel -20% Bitcoin prisfald ved afvisning af ETF, selv om et positivt synspunkt for slutningen af 2024 forbliver.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button