AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Spot Bitcoin ETF forventes at blive godkendt af SEC i januar

En spot Bitcoin ETF kan være på vej ifølge store forvaltningsfirmaer. Ifølge kilder tæt på disse firmaer forventes godkendelse af SEC til at komme inden januar 10, 2024.

Der er omkring et dusin virksomheder, herunder anerkendte Wall Street-aktieforvaltere som BlackRock og Fidelity, der har ansøgt om en spot Bitcoin ETF. Disse virksomheders ledere mener, at SEC muligvis vil godkende flere ansøgninger samtidig.

Godkendelsen af en spot Bitcoin ETF ville give detailinvestorer øget eksponering for den største kryptovaluta til en lavere pris sammenlignet med allerede godkendte Bitcoin ETF’er baseret på futuresmarkeder. Desuden kan investorer få adgang til Bitcoin gennem regulerede forvaltningsfirmaer og undgå uregulerede børser, da disse ETF’er ville blive handlet på New York Stock Exchange og Nasdaq.

SEC insisterer på kontant opgørelse i stedet for “in-kind” transaktioner, hvilket skaber en mere kompleks proces. Dette ville fjerne en vigtig skattefordel for investorer.

Forvaltningsfirmaet BlackRock ansøger også om en spot Bitcoin ETF og har gjort dette til en topprioritet. Med en formue på over $9 billioner tror CEO Larry Fink på, at godkendelsen af ​​en spot Bitcoin ETF vil gøre kryptovalutamarkedet mere tilgængeligt for detailinvestorer.

Selvom der stadig er mulighed for, at SEC kan afvise alle ansøgninger, anses det for usandsynligt, især efter en afgørelse fra US Court of Appeals til fordel for Grayscale, der beordrede SEC til at genåbne undersøgelsesprocessen. SEC har afholdt omkring 24 møder med forskellige ETF-ansøgere, hvilket signalerer deres engagement i at bringe disse produkter på markedet i det nye år.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button