AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

Stabilecoins og tokenisering: Vejen frem for kryptokurrency?

Die Grenzen von Bitcoin

Femten år efter offentliggørelsen af Bitcoin-whitepaperet har den manglende hastighed og skalerbarhed af BTC påvirket dets potentiale som en brugbar erstatning for traditionelle valutaer. Lewis anerkender, at Ethereum har formået at udfylde dette hul og udvikle sig til et programmerbart decentraliseret system, som Bitcoin alene ikke kunne være. Denne udvikling har banet vejen for opkomsten af ikke-udskiftelige tokens (NFT’er), Web3-applikationer og decentral finans (DeFi), som alle er baseret på Ether (ETH).

Volatiliteten af Ethereum

Til trods for dens succeser er volatiliteten af Ethereum en stor ulempe, der gør den uegnet som en stabil valuta. Lewis understreger vigtigheden af stablecoins, som har potentialet til at muliggøre peer-to-peer-overførsler af værdi.

Opkomsten af stablecoins

Lewis sammenligner stablecoins med betalingsgiganten PayPal. Ved at bruge stablecoins giver PayPal brugerne mulighed for at overføre digitale hovedbogsposter til en værdi af en dollar til lave omkostninger til handlende og venner over hele verden. Faktisk har PayPal selv introduceret sin egen stablecoin, PYUSD, på markedet i august. Lewis forudser dog fremkomsten af en troværdig, gennemsigtig og rentabel “PayPal 2.0” i fremtiden, da regulering bliver mere klar og konkurrenceprægede markedsvilkår kræver pengemarkedsafkast.

Tokenisering og kryptoøkonomi

Stablecoins har tiltrukket opmærksomhed fra forskellige finansielle institutioner på grund af deres potentiale til at blive tokeniseret. Franklin Templeton, en fondsgruppe med en samlet forvaltningskapital på cirka 1,5 billioner dollars, har allerede lanceret en pengemarkedsfond, der bruger en offentlig blockchain til at registrere transaktioner. JPMorgan har udviklet blockchain-baserede applikationer, mens Citi Token Services sigter mod at give kunder adgang til tokeniserede indskud, grænseoverskridende betalinger og automatiserede handelsfinansieringsløsninger døgnet rundt.

Top  Salzburger Krypto-startup 21bitcoin sikrer sig 2,1 millioner euro gennem investor fra Bayern

En nylig rapport fra David Duong, institutionel forskningsleder hos Coinbase, og analytikeren David Han fremhæver stablecoin-likviditet som en klar mulighed for tokenisering inden for den bredere kryptoøkonomi i næste markedscyklus.

Lewis afslutter med spekulationer om potentialet for en markedsorienteret og dokumenteret sikker “PayPal 2.0”.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button