AltcoinsBitcoinCardanoDogecoin

Standard Chartered Bank forudsiger en betydelig stigning i Bitcoin’s værdi til op til $200.000 i 2025 ved potentielle godkendelser af spot Bitcoin-børsnoterede fonde (ETF’er)

Standard Chartered Bank spår en betydelig stigning i Bitcoins værdi, som kan nå op på $200.000 i 2025 efter potentielle godkendelser af spot Bitcoin-børshandlede fonde (ETF’er).

Bankens seneste rapport, ledet af lederen af Crypto Research, Geoffrey Kendrick, forudsiger en eksponentiel vækst i Bitcoin-prisen, hvis den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) godkender den længe ventede Bitcoin ETF.

Bitcoin ETF’er kan bringe indstrømninger på $50-100 milliarder

Bankens analyse sammenlignede den forventede indvirkning af spot Bitcoin ETF’er med den historiske indflydelse af guld ETF’er på guldmarkedet. Den viste, hvordan guld ETF’er øgede investorers adgang og resulterede i betydelige indstrømninger.

“Da GLD blev introduceret i november 2004, var den samlede beholdning af overjordisk guld cirka $2,2 billioner, sammenlignet med BTC’s nuværende markedsværdi på $0,86 billioner,” skrev rapporten. “justering af de $88 milliarder indstrømninger til relative markedsværdier ville indikere $34 milliarder af indstrømninger til BTC ETF’er.”

Standard Chartered Bank forventer, at Bitcoin vil nå en pris på $100.000 i 2024 og $200.000 i 2025

Det anslåede beløb på $34 milliarder blev projiceret i den lavere ende, mens rapportens højere spekulation nåede $130 milliarder, og et interval på $50-100 milliarder blev anset for “rimeligt.”

Med de massive indstrømninger i sigte forudså Standard Chartered Bank, at Bitcoin-prisen ville stige i samme grad som guldprisen gjorde, da GLD begyndte at handles.

“Tidligere har VanEck CEO Jan van Eck sagt, at Bitcoin-prisen kunne nå sit hidtidige højeste i 2024,” ‘de’ også illustrerede ligheden mellem præstationerne af Bitcoin og guld i 2023.

Van Eck sagde også, “De toppede begge i 2021; de har begge rallyet i år, selvfølgelig Bitcoin langt mere end guld af åbenlyse årsager.”

Top  Stablecoin-Anbieter Tether stellt Betrieb auf Algorand- und EOS-Blockchain ein

Andre store Bitcoin ETF-udbydere som Galaxy og Bitwise har også forudsagt, at Bitcoin vil stige som en umiddelbar effekt af den afventede godkendelse. SEC forventes at træffe en afgørelse om ansøgningerne den 10. januar, mens spot Bitcoin ETF’er kan begynde at handle så tidligt som den 11. januar, hvis de godkendes.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button