AltcoinsBitcoinDeFiEthereum

Starknet Airdrop: Sådan kan du få del i de 1,8 milliarder STRK Coins

I den hurtigt udviklende verden af kryptovalutaer har en nylig meddelelse fra Starknet skabt bølger i fællesskabet. Ethereum’s Layer 2-netværk har for nylig annonceret deres planer om at bruge 1,8 milliarder STRK-tokens til at fremme adopteringen og væksten af deres økosystem. Er en Starknet-sæson på vej?

I denne artikel vil du få de seneste oplysninger om den eftertragtede Starknet Airdrop og hvad du allerede nu kan begynde at glæde dig til.

Starknet Airdrop lader 900 millioner STRK-tokens regne

Centralt i Starknets strategi er tildelingen af 900 millioner STRK-tokens, der specifikt er beregnet til en Airdrop. Dette er ikke en hvilken som helst Airdrop; det er en del af en omhyggeligt planlagt initiativ for at belønne både tidligere og kommende brugere for deres bidrag til netværket. Airdroppet understreger Starknets engagement overfor deres fællesskab og anerkender brugernes afgørende rolle for netværkets vækst og succes. Derfor bliver det med stor forventning modtaget.

Forhåbentlig vil vores Premium-medlemmer især være glade, da de takket være vores Airdrop-guide til Starknet har haft god tid til at øge deres chancer for at få en del af STRK-distributionen markant. Efter den utrolige JTO-Airdrop til en værdi af 15.000 $ kunne Starknet Airdropet blive det næste af sin slags, som vores Premium-medlemmer forhåbentlig snart vil kunne modtage.

Selvfølgelig vil vi først have sikkerhed, når de officielle kvalifikationsdetaljer er offentliggjort. Starknet har annonceret, at yderligere information om dette vil blive frigivet allerede denne uge. Som vi rapporterede på Bitcoin-Bude, cirkulerede der dog allerede nogle screenshots sidste uge om mulige kvalifikationskriterier, der stadig efterlod en række spørgsmål ubesvarede.

Top  Investment Firm ARK Invest Increases Stakes in Robinhood - What's Behind the Move?

Innovative mekanismer skal starte en Starknet-sæson

Udover Starknet Airdropet, der skal belønne eksisterende brugere, har teamet reserveret yderligere 900 millioner STRK-tokens til fremtidige transaktionsrabatter. Dette initiativ vidner om Starknets proaktive tilgang til at fremme og belønne transaktioner og dermed aktivitet inden for deres netværk.

Starknet er i øjeblikket det niendestørste Layer 2-netværk i forhold til det samlede låste værdi (TVL). Dette viser, at netværket stadig skal bevise sig i den tætte konkurrence om skaléringsløsninger for Ethereum. Selvom Starknet har oplevet en kontinuerlig vækst i deres TVL, ligger det aktuelt på 142 millioner dollars, langt efter Arbitrums 8,13 milliarder dollars.

At tilskynde til aktivitet er en god idé, da aktivitet tiltrækker likviditet til netværket. Dette bør få TVL til at vokse hurtigere. Derudover vil lanceringen af STRK-tokens via Starknet Airdropet øjeblikkeligt puste nyt liv i TVL. Yderligere native tokens vil med sikkerhed følge dette eksempel og bidrage til netværkets vækst. Dette bør give Starknet mulighed for relativt hurtigt at klatre op ad ranglisten over de bedste L2-netværk.

For at sikre dette vil Starknet yderligere frigive 50 millioner STRK-tokens til On-Chain-incentiver. Dette program, ledet af deres DeFi-komité, har et klart mål: at øge likviditeten, øge handelsvolumen og promovere væksten i Starknets DeFi-landskab.

Konklusion om Starknet Airdrop og lanceringen af STRK-token

Jeg kan lide Starknets tilgang som en strategisk blanding af loyalitetsbelønning og fremme af aktiv deltagelse. Ved at planlægge at indføre en ny incitamentsmekanisme for udviklere og decentrale applikationer, distribuerer Starknet ikke kun tokens, men lægger samtidig grundlaget for et robust og dynamisk økosystem.

Med 9% afsat til Starknet Airdrop, 9% til transaktionsrabatter og yderligere 0,5% til ekstra Onchain-incitamenter, bruger teamet 18,5% af det samlede udbud af STRK-tokens til en potentiel lovende start for netværket.

Top  Solana: Kan investering gøre dig til millionær?

Står vi så overfor en Starknet-sæson? Jeg personligt mener, at chancerne for dette er yderst gode.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button