AltcoinsBitcoinCardanoDogecoinRipple

Stellar Development Foundation (SDF) announces successful deployment of smart contracts on the network – revolutionizing the tech stack

Stellar Development Foundation annoncerer succesfuld implementering af smart contracts

Den 21. februar 2024 meddelte Stellar Development Foundation (SDF) den vellykkede implementering af smart contracts på deres netværk, en udvikling, de mener vil revolutionere deres teknologiske grundlag.

I en blogpost tirsdag afslørede SDF, at Stellar (XLM) netværkets valideringsagenter succesfuldt havde implementeret opgraderingen “Protocol 20”, hvilket aktiverede smart contracts og initierede den trinvise udrulning af deres smart contract-platform, Soroban.

Den medfølgende meddelelse lød: “Stellars netværksvalideringsagenter stemte for at opgradere Mainnet til Protocol 20, og dermed skabe en ny æra for Stellars smart contract teknologiske grundlag, som leverer en sikker og skalerbar udvikleroplevelse, der er bygget til brug i den virkelige verden.”

Indførelsen af smart contracts på Stellar sigter mod at forbedre udvikleroplevelsen, især for dem der bruger programmeringssprogene Rust og WebAssembly (WASM). Det forventes, at denne ændring vil skabe et mere brugervenligt miljø for udviklere.

Soroban, smart contract-platformen, der oprindeligt blev implementeret på Stellars testnet i oktober 2022, inkorporerer skaleringsegenskaber som forudsigelige gebyrer og uafhængig ressourceprissætning.

SDF understregede, at dette nye smart contract-økosystem ville muliggøre oprettelsen af decentrale applikationer (DApps), hvilket giver udviklere mulighed for at opbygge innovative protokoller og applikationer på Stellar-netværket.

Selvom flytningen af smart contracts til mainnet blev forsinket i januar på grund af en bug fundet i Stellar Core, forsikrede SDF, at bug’en udgjorde minimal risiko, og de ønskede at løse den, før de rullede smart contract-platformen ud for at sikre stabiliteten og sikkerheden for de applikationer, der er bygget på den.

For at opmuntre udviklere til at omfavne Soroban smart contract-platformen, iværksatte SDF en $100 millioner finansieringsinitiativ i oktober 2022.

Top  Kraken beder UK-brugere om at bekræfte brug af selv-administrerede kryptokurrency wallets

I løbet af de seneste 24 timer har XLM oplevet en 1% tilbagegang og er i øjeblikket værdsat til $0,116. XLM har haft svært ved at følge med den bredere krypto-markedsstigning i 2024 og ligger 87% under sit all-time high på $0,875, nået i januar 2018.

Kryptovalutaen er blandt de ældste og mest etablerede blockchain-projekter, idet den blev grundlagt i 2014 af Jed McCaleb. Før Stellar grundlagde McCaleb Bitcoin-børsen Mt. Gox og var medstifter af Ripple.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Bliv opdateret om Cardano News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button